Літо. Квітучий розмай троянд та інших квітів наповнює наше село Кам’янка. Стихає день. Повільно спадає спека. Село завмирає в тиші. Але цю тишу сколихує весела бадьора музика. Кожної суботи біля будинку культури веселі клоуни скликають дітвору на зустріч з піснею, казковими героями, танцями, конкурсами — хто перший з’їсть яблуко, намалює свій портрет, ігри та веселі перегони (на фото вгорі).
Весело — всім: бабусі та батьки спілкуються, а діти продовжують веселитись на дискотеці. А проходять концерти, коли до нас приїздять артисти з Каховки та Нової Каховки.

Так, на цих вихідних пройшов уже традиційний концерт «Мелодія літа».
Всіх порадував східними танцями гурт «Аміда-гранд», керівник Дмитрієнко Наталія, юний співак Данило Шимон з Каховки. З різноманітною естрадною програмою виступила молодь нашого БК – Жанна Калюжна, Олена Батрак, Юля Осипова, Оксана Куліш Та найбільше сподобався маленький дует у складі Віолети Хамінської та Ганни Бондар піснею «Таточку, татусю». Бажаючі брали участь у конкурсах, проводилась лотерея. Також зазвучав великий хор з усіх присутніх на площі.

Тож, творчої наснаги всім  і щоб у цей скрутний час нам вистачило здоров’я та оптимізму!
На цьому не зупиняємось, з ветеранами праці зустрінемось на святі «Спас іде до нас». Вокальний колектив обов’язково візьме участь у фестивалі «Каховський вернісаж» та виступить на святі до Дня незалежності України.

За підтримку й організацію всіх наших заходів дякуємо керівникам фермерських господарств Леоніду Кириченку та Андрію Петренку, директору  ДП ДГ «Каховське» Проценку Володимиру Вікторовичу. Щира подяка також Кам’янському сільському голові Федай Аллі Миколаївні.
Тож хай всім щастить!

Лідія Мороз, директор БК села Кам’янка.

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники