Твої таланти, Цукури!

image-1 image-2 image-3 imageimage-4Гарне і затишне село Цукури. Хороші і доброзичливі люди живуть у нашому селі.
Я сьогодні хочу розповісти про талановитих майстринь, які своїми шедеврами радували односельців на виставці робіт під час святкування 25-ї річниці Незалежності України.

Вольська Наталія Миколаївна – вишивальниця. Її роботи притягують своєю красою. Сорочки, що вона вишила для своїх чоловіка та сина, червоні маки й інші роботи – гарні, віють теплом і душевністю.
Швець Тетяна Анатоліївна. Гарна, усміхнена, доброзичлива жіночка. Душевність вона відтворює у своїх роботах: вишиті бісером картини, подушечки – так і хочеться до них доторкнутися.
Прибитько Наталія Іванівна. Вишиванням бісером вона стала займатися зовсім недавно, але її роботи приємно вразили односельців – чудові картини, ікони!

Кучер Ольга Петрівна. Її вишиті рушники – це шедеври, на яких немов оживають картини життя нашого народу, розквітають любов і смуток. Роботи майстрині – це молитва за нашу кращу долю і волю України.
Шатохіна Світлана Вікторівна – художниця. Біля її робіт люди зупинялися із захопленням. Світлані підкорилися й олівець, і фарба, і навіть кава. Чудові пейзажі, портрети, натюрморти, написані її рукою, неперевершені. Односельці схвально відгукувались про творчість Світлани та бажали частіше бачити її творіння на виставках.

Лещенко Олена Іванівна. Роботи майстрині чудові, захоплюючі. Її серветки та рушники – це плід важкої праці. Вишиванням Олена Іванівна займається дуже давно, цьому і навчає свою онуку Софію.
Я дякую нашим талановитим майстриням та бажаю, щоб і надалі вони радували нас своїми творіннями.

Ганна Радченко, завідувач клубом с.Цукури.

Дякуємо за відгук! Ми цінуємо вашу думку!

Pin It on Pinterest