Визначився володар Кубку Каховки з футболу

6 листопада на каховському стадіоні «Олімпійський» визначився цьогорічний володар відкритого Кубку Каховки з футболу 8х8, розіграш якого було присвячено 25-й річниці незалежності України та 225-й річниці з дня заснування м. Каховки. В змаганнях, організованих відділом у справах молоді та спорту Каховської міської ради, спільно з футбольною громадськістю міста, взяли участь дев’ять команд: каховські «ЕККО», «Старт», «Атлант», «Спартак», «Інтер», «Зеніт», «Екліпс», новокаховська «Таврія» та команда «Смак перемоги» з Малокаховки.

Матчі розіграшу Кубку тривали з 16 жовтня, а минулої неділі у фіналі зустрілися дві найсильніші команди – «ЕККО» (Каховка) та «Таврія» (Н.Каховка). Вирішальний матч, як і передбачалось, проходив у безкомпромісній та цікавій спортивній боротьбі. В складах обох команд грали кваліфіковані футболісти, у тому числі, які мають досвід виступів на професійному рівні. Основний та додатковий час фінального поєдинку завершився унічию – 1:1 (забиті м’ячі на рахунку В.Колосова (Таврія) та А.Полянка (ЕККО) – з пенальті), тому доля головного трофею вирішувалась у серії післяматчевих пенальті. Цього разу у «футбольній лотереї» вдача посміхнулась новокаховчанам – 5:4. Отже вперше володарем відкритого Кубку Каховки з футболу 8х8 стала команда «Таврія» (Н.Каховка).

У «втішному фіналі» за третє місце каховський «Старт» впевнено переграв земляків з «Атланту» – 4:2 та здобув бронзові нагороди.

Почесний Кубок, медалі та грамоти переможцям та призерам турніру вручив начальник відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради Віктор Зубков.

Також призами від організаторів були відзначені кращі гравці: Олександр Брагін (Таврія) – кращий воротар, Іван Тимофіїв (Старт) – кращий бомбардир (14 забитих м’ячів) та Олександр Феденков (ЕККО) – кращий гравець.

Дякуємо за відгук!

Pin It on Pinterest