Прийом громадян заступником обласного прокурора

16 листопада в приміщенні Каховської місцевої прокуратури відбувся прийом громадян заступником прокурора Херсонської області Кубатко Костянтином Володимировичем.

Прийом тривав більш ніж три години. За цей час заступником прокурора області вислухано звернення більш як тридцять осіб. Громадяни звертались, як одноособово так і колективно, оскільки їх об’єднують спільні питання. Певна частина звернень стосувалась вирішення питань щодо досудового розслідування кримінальних проваджень, що перебувають у провадженні, як Каховського ВП ГУНП в області так і інших відділів поліції в Херсонській області. Також громадян турбували й соціальні питання міста та району.

Проте хотілось би зазначити, що значним залишається також число звернень громадян у яких порушенні питання, які у зв’язку з набранням чинності Закону України «Про прокуратуру» від 14.1.0214 року не належать до компетенції органів прокуратури, оскільки органи прокуратури більше не здійснюють нагляд за додержанням та застосуванням законів. Такими є звернення громадян щодо тарифів на комунальні послуги, пільговий проїзд тощо.

Проте усі звернення громадян буде розглянуто або направлено за належністю до відповідних компетентних органів.

Пресс служба Каховської місцевої прокуратури.

Дякуємо за відгук!

Pin It on Pinterest