Медичний центр «Богдан» – це понад п’ятнадцять років медичного досвіду!

Приємна звістка у галузі медицини – медичний центр «Богдан» веде супровід вагітних та видає лікарняні листи.
Для пацієнтів, які користуються послугами медичного центру «Богдан», що знаходиться у Новій Каховці за адресою: проспект Перемоги, 9, візити до закладу стали ще зручнішими. Адже тепер «Богдан» – повноправний учасник лікувального процесу.

Ще влітку медичний центр «Богдан» розпочав видавати лікарняні листи своїм пацієнтам. Тепер при лікуванні у приватному закладі немає потреби паралельно звертатись до державних та комунальних установ, аби отримати необхідний документ.
Тернистий шлях та клопітка праця передували приємним змінам. «Ми йшли до цього протягом усіх років нашої роботи, неодноразово звертались до

Міністерства охорони здоров’я», – розповідає засновник та директор медичного центру «Богдан» Ірена Лепень. І все задля того, аби пацієнти центру мали такі ж можливості, як і пацієнти комунальних медичних установ. Аби вибір кожного базувався не на юридичних нюансах, а за принципом звернення до найкращих та висококваліфікованих працівників.

Крім цього, з 1 жовтня медичний центр пропонує нову послугу – супровід вагітних. Про особливий підхід та переваги обслуговування для вагітних розповів лікар акушер-гінеколог із понад 18-річним стажем Сергій Відзівашець.

«Вагітність – не хвороба, а, отже, акушерство – не медицина», – креативно пояснює підхід до роботи із пацієнтками Сергій Васильович. Дійсно, для вагітних у «Богдані» створюють надзвичайно комфортні умови: сучасне обладнання, зручне оглядове крісло, тепло у кабінетах, за необхідності є можливість скористатись гарячою та холодною водою, – мають все, аби жінки почували себе зручно.

Звичайно, в медичному центрі можуть похизуватись і сучасною технікою. Так, в арсеналі є цифровий кольпоскоп, що дає змогу лікарю не тільки швидко та точно провести діагностику, а й проілюструвати ситуацію пацієнту.
Робота із вагітними передбачає 9-11 візитів до центру. І це не просто підготовка до пологів із точки зору гінекології. Фахівці у «Богдані» працюють комплексно: огляди, консультації, психологічна підтримка, інформативні лекції та бесіди. Готові задовольнити усі потреби та відповісти на будь-які питання своїх клієнток.

Нагадаємо, медичний центр «Богдан» – найперша багатопрофільна приватна поліклініка в місті Нова Каховка, заснована в 2003 році.
Щорічно тут проходять лікування та профілактичні обстеження близько 15 000 пацієнтів. Сьогодні в медичному центрі працюють 20 лікарів першої та вищої категорії. Вони постійно вводять в практику найсучасніші методи лікування.

Діагностика захворювань проводиться на сучасному обладнанні вітчизняного та європейського виробництва. В 2012 році Головною акредитаційною комісією при Міністерстві охорони здоров’я України закладу присвоєно першу категорію, що свідчить про відповідність практики державним стандартам. А професійний медичний персонал та бездоганний сервіс – запорука успіху клініки.
Медичний центр «Богдан» – це понад п’ятнадцять років медичного досвіду!

Олександра МІШИНА.

Дякуємо за відгук! Ми цінуємо вашу думку!

Pin It on Pinterest