Свято грації, краси і чарівності

У Каховському професійному ліцеї сфери послуг відбулося свято грації, краси і чарівності «Міс осінь-2012».
У видовищному змаганні узяли участь майбутні кравчині, перукарі і соціальні робітники, які презентували публіці та почесному журі свої творчі, індивідуальні і професійні якості. Особливі відчуття у глядачів викликало виконання О.Усенко пісні «Осень – это я» та «Віденського вальсу» від А.Мальчевської, а також захоплення від яблучного штруделя, випеченого власними руками М.Мішук.
Почесне  журі  –  меценат  О. Єрьоменко, директор ліцею М.Гончар, директор ПТУ №14 м.Нова Каховка С.Дацко, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Каховської міської ради В.Зубков, директор Каховської школи №3 О.Макаров, директор Каховської школи мистецтв О.Прокопович – прискіпливо та ретельно оцінювало виступи конкурсанток і після довгих дебатів визначилось з переможницями конкурсу: звання «Міс привабливість» здобула Ю.Овчиннікова, «Міс грація» – А.Мальчевська, «Міс чарівність» – К.Марченко. Звання «Першої віце-міс» – Я.Сніжко, а «Другої віце-міс» – О.Усенко. За одностайною думкою членів журі, почесним званням «Міс осінь-2012» і дипломом була нагороджена М.Мішук (на фото вгорі).
Кожна учасниця свята, завдяки меценатській підтримці каховських підприємців і особисто О.Єрьоменка, отримала цінний подарунок.
Директор ліцею М.Гончар зазначив, що подібний захід в ліцеї відбувається вперше, але рівень його проведення викликає щире захоплення, даючи підстави говорити, що конкурсу «Міс осінь-2013» – бути!

Наталія Клим, кореспондентпрес-групи ліцею.

Дякуємо за відгук! Ми цінуємо вашу думку!

Pin It on Pinterest