БУДНІ СУЧАСНОЇ МАМИ

Материнство не тільки кардинально змінює життя кожної жінки, але і підштовхує її до творчості. Не стала винятком і героїня нашої розповіді Ірина Тищенко (на фото). Донечці Вероніці вже 4 роки, це і перша помічниця, і порадниця. За цей час молода жінка встигла не лише пізнати всю красу материнства, але й розкрити в собі невідомий раніше талант.

Виховуючи доню, Іра, непомітно для себе, захопилася рукоділлям. Спочатку це були незвичайні привітальні листівки для рідних на свята (усім дуже сподобалося), далі захотілося чогось серйознішого. Тож почала виготовляти дитячі прикраси: шпильки, резиночки та обручі для волосся; декоративні коробки, різдвяні віночки з хвої з різними прикрасами, підвіски-іграшки на ялинку, інтер’єрні вази з ефектом старини (час виконання роботи залежить від обсягу й складності). Як зробити з коробки красиву шкатулку, яка не тільки стане в нагоді у господарстві, але й буде подарунком для близької людини?Це питання саме до Ірини…

Неймовірне поєднання, здавалося б, абсолютно непоєднуваних речей – і маєте креативний подарунок чи прикрасу для власного дому. До речі, новорічні коробки ручної роботи з приємним ароматом кориці самі по собі вже є чудовим подарунком, елементом декору.
Майстриня пробує себе у різних напрямках, щось подобається більше, щось менше. Головне, що дівчина закохана у своє хобі, сама вирішує куди рухатися, який матеріал використовувати. Звичайно, постійно займається самоосвітою, адже весь час з’являються нові цікаві техніки, матеріали та інструмент для рукоділля. Тож треба завжди бути, як то кажуть, в тренді.

Умілиця намагається, щоб у кожній її роботі була родзинка, щоб відчувався власний почерк. Іра впевнена: «Хороший майстер – не той, який робить щось краще за інших, а той, хто робить по-своєму, як сам бачить, відчуває».
Дівчина ще ні разу не брала участі у святкових ярмарках чи виставках (хоча все це їй дуже подобається), але чуйна душа відгукується на заклик про допомогу. Так, вона передавала свої роботи на підтримку Лілії Корсун.

Лише небагатьом з нас вдається втілювати в життя свої творчі замисли, на заваді можуть бути різні обставини. Сподіваємося, що Ірина успішно здолає всі перепони і знайде можливість реалізувати не лише власні мрії та ідеї, але й задумки інших людей.

Олена Демченко.

Дякуємо за відгук!