Вміння захистити себе – головне завдання сьогодення

25 листопада на полігоні військової частини м. Нова Каховка відбулися навчально-польові збори, в яких брали участь усі бажаючі мешканці міста Каховка та Каховського району. Не став винятком і особовий склад Каховського відділу з питань пробації (на фото).

Захід розпочався з традиційного шикування на базі Каховського військового комісаріату, постановки завдань і шляхів їх реалізації. По приїзді на полігон всі присутні (а їх було близько двохсот осіб) розбилися на загони, кожний повинен був пройти всі етапи навчання: інструктаж з правил техніки безпеки поводження у кризових ситуаціях, ознайомитись на навчальних макетах з будовою та принципом дії гранат Ф-1, РГД, засвоїти основи надання першої медичної допомоги в умовах бойових дій, власноруч провести збирання та розбирання автомата Калашникова і, нарешті, здійснити безпосередню навчальну атаку по уявному ворогу – мішенях.

Ми дуже вдячні Каховському військовому комісару Власиневичу Валерію Федоровичу за організацію заходу, адже подібні навчальні збори не тільки формують навики самооборони, а й сприяють згуртованості каховчан.

Олександра Линник, заступник начальника Каховського МРВ з питань пробації.

Дякуємо за відгук!