Залиште в спокої газету!

Ми, читачі «Каховської зорі» обурені ситуацією, яка діється навколо нашої улюбленої газети. Просимо районну владу залишити в спокої газетярів, які створюють для нас цікавий інформаційний продукт. Зі сторінок “Зорьки” ми дізнаємося всі останні новини міста та району, про нові закони, надзвичайні події, спортивні досягнення та багато інших подій та історичних фактів.

Ми дуже просимо та благаємо – схаменіться, що ви робите? Ми не можемо уявити собі життя без нашої рідненької газети. Ми будемо стояти день і ніч, щоб тільки наша газета приходила до наших осель зі своїми новинами! Почуйте нас ті, хто влаштовує цькування! Те, що ви робите, не додає вам честі!

Іваненко Т.С., Ткач Л.К., Петренко А.І. та інші., каховчани, читачі «Каховської зорі» .

_______________________

Ми, жителі с.Семенівка, із задоволенням передплачуємо і читаємо свою улюблену газету «Каховська зоря», яка існує вже дуже багато років (особисто мені вже 80 років). І ніхто з нас не може пригадати такого, щоб хтось відважився зруйнувати газету. Її багато років збирали по крихтах, як ластівка милесенька ліпить своє гніздо діткам, а люди взяли і роздерли її працю і гніздечко. Так само і газету хочуть роздерти. Чим вона заважає? Тим, що висвітлює реальність нашого життя? Замість того, щоб виправляти свої помилки, вони вирішили “прибрати” газету. Я спілкувалася з пенсіонерами, з людьми у автобусі і жодна людина не сказала, що газета не потрібна. Хочеться, щоб до районно ради повернувся розум і вони залишили у спокої газету.

Любов Волошко, голова пенсійної ради с.Семенівка.

Дякуємо за відгук!