Врятувати заради життя

12 березня в Новій Каховці у відділенні переливання крові пройшла унікальна і довгоочікувана подія – збір крові для онкохворих дітей зі всієї Херсонщини, які перебувають на лікуванні в Херсонській обласній онкогематології та потребують постійного переливання крові.
Акція проводилася спільно співробітниками відділень новокаховської і каховської трансфузіології. На заклик активістів відгукнулося 56 людей, які прийшли і здали свою кров, щоб допомогти хворим дітям в нерівній і складній боротьбі з раком.

50 талонів про кровосдачу будуть передані фонду “Встигнути Врятувати Заради Життя”, який займається допомогою онкохворим дітям, а 6 – вже передані батькам одного з цих дітей. За кожним талоном – рішучість і відвага справжніх людей та надія на життя у дітей. І в кожній дитячій перемозі над раком, буде заслуга новокаховських та каховських донорів.

Нагадуємо, всі, хто хоче долучитися до волонтерського донорського руху — заходьте в мережу інтернет і шукайте групу “Я – Донор” за посиланням goo.gl/xU7DvQ або приходьте в Каховську міжрайонну станцію переливання крові в м.Каховка, вул. Некрасова, 2, контактний телефон — 2-60-99. Дні здачі крові — вівторок, четвер з 8.00 до 12.00.

Власна інформація.

Дякуємо за відгук!

Pin It on Pinterest