ТЕАТРАЛЬНА КАХОВКА

Минулого тижня Каховка зустрічала акторів Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені М.Куліша аншлагом та оваціями. На сцені МПК «Меліоратор» відбулося відразу два театральних дійства.

Вдень до уваги маленьких каховчан гості запропонували музичну інтерактивну казку «Неймовірні перевтілення» (режисера Катерини Слажнєвої). Юні глядачі разом з героями народних казок поринули у фантастичний світ неймовірних пригод! Вистава захопила дітлахів, залишивши незабутні враження та море позитиву.

А вже ввечері на дорослого глядача чекала чудова комедія «Шість страв з однієї курки», режисера Сергія Павлюка. У залі панував аншлаг, жодного вільного місця! Глядачі мали можливість долучитися до одеського колориту, спостерігаючи за подіями у маленькій родині. Зоряний склад акторів на сцені сприяв успіху вистави. Неперевершена гра народної артистки України колоритної Олени Галл-Савальської та неймовірного Руслана Вишнивецького подарувала глядачам незабутні враження, море сміху та гарний настрій!
Головна героїня, владна мама Роза, контролює свого 40-річного сина-бізнесмена, весь час втручаючись у його життя. Підприємлива жіночка нарешті вирішує одружити свого любого Беню. На сцені з’являються одна за одною дівчата зі шлюбної агенції, а головний герой мріє тільки про те, коли все скінчиться. Так тривало до тих пір, поки серед них не з’явилася та сама – гідна звання нареченої і, яка, крім усього іншого, зможе, нарешті, приготувати з однієї курки цілих шість страв…

Щирий сміх та овації не вщухали протягом усього дійства. Вкінці вистави зал аплодував стоячи. Корольова Ірина Володимирівна, заслужений діяч мистецтв, подякувала каховській публіці за гостинний прийом. Окрему вдячність висловила за організацію цього театрального дійства на каховській сцені начальнику Каховського відділу культури Вознесенській Яні Вікторівні  та директору МПК «Меліоратор» Степановій Олені Сергіївні.  Театральна трупа не прощалася, а говорила: «До скорої зустрічі»!

Олена Демченко.

Дякуємо за відгук! Ми цінуємо вашу думку!

Pin It on Pinterest