КАХОВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРОТЕХНІЧНИЙ КОЛЕДЖ – ЛІДЕР 21 СТОЛІТТЯ

Студентське життя — це час відкритих перспектив, можливість жити мріями про прекрасне майбутнє, віра у виконання усіх бажань і надія на відкритість усіх дверей. Отож, навчаючись у Каховському державному агротехнічному коледжі, кожен студент може бути цілком впевненим у своєму гарному майбутньому, адже здобуває освіту в престижному, сучасному, перспективному вищому навчальному закладі, де кожен є частинкою великої студентської родини.

Головне багатство нашого навчального закладу — студенти, а їхнє життя — це не лише заняття, а й цікаві конкурси, вечори, мистецькі і культурні заходи, клуби за інтересами, гуртки, спортивні змагання та екскурсії. Сьогодення коледжу багатогранне і надзвичайно цікаве. Студенти вдало поєднують час навчання і розваг. Дуже важливо, що в нашому навчальному закладі вистачає уваги для кожного студента, що виявляється у змістовних парах, цікавому дозвіллі, дружніх порадах. Навчаючись в коледжі, студенти мають можливість розвивати свої мистецькі здібності та таланти, займатися співом, танцями, музикою. Дозвілля студентів цікаве і змістовне.

Ми пишаємося тим, що у нас є прекрасні студенти-науковці, постійні учасники науково-практичних конференцій та інших наукових заходів, є студенти із надзвичайними співочими голосами, є ще хлопці та дівчата, які професійно займаються художнім читанням. А ще у нас найкращі спортсмени.
Адміністрація коледжу чудово розуміє, що студентські роки — це пора нових знайомств і знаходження міцної дружби на довгі роки, це відмінний шанс побачити світ. Педагогічний колектив коледжу робить все для того, щоб студентська молодь реалізувала свої таланти та здібності, поєднуючи національні традиції, сучасні надбання й майбутні орієнтири. А директор коледжу, Мащенко Володимир Филимонович, завжди підтримує всі ідеї, що стосуються студентів, допомагає з вирішенням організаційних та фінансових питань.

За даний навчальний рік наші студенти побували у м.Київ у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза», де взяли участь у роботі секцій «Школа працевлаштування» і «Ярмарок вакансій»; студенти відділення «Харчові технології» відвідали Міжнародну виставку продовольчої продукції UKRAINIAN FOOD EXPO, м.Київ, ВЦ «КиївЕкспоПлаза»; для студентів спеціальностей «Харчові технології» та «Організація технології ведення фермерського господарства» була проведена екскурсія на підприємство «Грін Тім»;

студенти 31 групи зі спеціальності «Виробництво та переробка продукції рослинництва» побували на заході «День поля», що проходив на базі фермерського господарства «Алтанал»; студенти 2–3 курсу спеціальності «Харчові технології» були на одному з найбільших підприємств України «Дім марочних коньяків “Таврія”»; студенти агрономічного відділення відвідали агропромислову виставку «Зернові технології 2018» (м.Київ); студенти 21 групи спеціальності «Агрономія» їздили в одне з найгарніших міст Європи — древній Львів; відвідали один з найвідоміших куточків Херсонської області — біосферний заповідник «Асканія-Нова» та багато інших екскурсій було проведено.

Адміністрація закладу турбується і про подальшу долю своїх вихованців. Налагоджено тісний зв’язок з вищими навчальними закладами України з впровадження ступеневої системи підготовки майбутніх спеціалістів і відповідно, студенти випускних курсів побували в цьому році на Дні відкритих дверей у Херсонському державному аграрному університеті, Національному університеті біоресурсів і природокористування (м.Київ), Таврійському державному агротехнологічному університеті (м.Мелітополь), Харківській зооветеринарній академії.

І як результат плідної праці керівництва коледжу, викладачів, студентів — навчальний заклад має багато відзнак та нагород, займає провідні позиції на національному рівні. Каховський державний агротехнічний коледж ввійшов в когорту кращих освітніх навчальних закладів України. 25 квітня 2018 року рішенням Президії Асамблеї ділових кіл спільно з Радою експертів Міжнародної іміджевої програми «Лідери 21 століття» Каховський державний агротехнічний коледж нагороджено Національним дипломом та званням «Краще підприємство України» в номінації — «Освіта». А директора коледжу Мащенко Володимира Филимоновича нагороджено орденом «Лідер України» — за безперечне лідерство у виробничій, бізнесовій, науковій і творчій сфері.

Сьогодні коледж — це сучасний навчальний заклад, що відповідає вимогам суспільства, це дружний колектив, який усвідомлює важливість і велич завдань, поставлених перед ним державою та часом. Двері коледжу завжди відкриті для гостей, колишніх студентів, теперішніх і майбутніх.
Студенти — це майбутнє України!

Лариса Чайка, заступник директора з виховної роботи Каховського державного агротехнічного коледжу.

Дякуємо за відгук! Ми цінуємо вашу думку!

Pin It on Pinterest