Павло Маринін – чемпіон Європи

Продовжує радувати каховчан своїми перемогами ветеран гирьового спорту та важкої атлетики Павло Маринін.

З 6 по 9 травня у Керчі (АР Крим) під егідою Міжнародної федерації гирьового спорту та Міжнародної конфедерації майстрів гирьового спорту відбувся Чемпіонат Європи та Міжнародний турнір на честь М.Ломоносова 2012 – серед майстрів гирьового спорту. У змаганнях серед ветеранів у віковій категорії 60-64 років та ваговій категорії до95 кг, підіймаючи гирю вагою16 кгза 1 хвилину, наш земляк Павло Маринін з результатом 29 підйомів завоював перше місце та звання Чемпіона Європи 2012 року, а також став переможцем турніру на честь М.Ломоносова. У цих же змаганнях взяв участь ще один ветеран-важкоатлет працівник компанії “Gargill” Микола Семенов. Він став переможцем у віковій категорії до 60 років,. 40 разів піднявши дві гирі вагою 18 кг кожна. Особливу подяку від міжнародного суддівства за активну меценатську допомогу спортсменам удостоєний каховський підприємець Станіслав Ляшко.

Щиро вітаємо ветеранів спорту Павла Мариніна і Миколу Семенова з заслуженою перемогою на міжнародному рівні та бажаємо їм міцного здоров’я і спортивного довголіття.

Ирина Сошникова

родилась - г. Каховка, -.2.03.1972. Образование - высшее, Коломенский педагогический институт (Россия) - 1989-1994. Работа в "Каховській зорі" - с 2007г., редактор отдела гуманитарных вопросов.

Дякуємо за відгук!

Pin It on Pinterest