Олександр Кістечок: Я хочу працювати на добробут нашої рідної України

Мене звати Кістечок Олександр Дмитрович. Я успішна, самодостатня людина з великим життєвим досвідом. Саме тому я хочу працювати на наше з вами благо, благо нашої країни, в якій живуть наші діти.

Народився я у Херсонській області, в селищі міського типу Новоолексіївка, Генічеського району. Пам’ятаю своє дитинство, коли ходив до школи, любив та поважав своїх батьків – це було чудово. Я бажаю, щоб кожна дитина мала щасливе дитинство.
Школу закінчив з відзнаками. Навчався в Мелітопольському інституті механізації і сільського господарства. Я завжди прагнув вчитися, щоб бути кращим хліборобом країни, людиною з великої букви. Мріяв досягти високих вершин, але на той час навіть не здогадувався, що створю одне з кращих підприємств України ТОВ «Дніпро». Надам можливість десяткам співвітчизників мати робочі місця, яких з кожним роком стає більше.
Я вмію організовувати працю. А головне, що я хочу працювати на добробут нашої рідної України. Я завжди багато допомагав і допомагаю дитячим садкам, школам, беру участь у благодійних заходах. Ви не побачите цього на бордах, я цим не пишаюсь, це мій обов’язок як людини, яка може змінити життя на краще.

Мені завжди хочеться зробити більше для наших дітей. Ми повинні передавати їм свій досвід і залишити після себе країну великих можливостей, сильну, суверенну державу Україну.

Я не піарюсь за гроші держави. Свої кошти я заробив сам. Мені не потрібна влада. Мені треба ваша підтримка. Разом ми зможемо подолати усі незгоди і зробити самі свою державу, яку не буде соромно залишати дітям. Для нашого майбутнього, для наших дітей.
Саме тому я йду до Верховної Ради як депутат мажоритарщик по 185 округу від партії «Батьківщина».

Олександр Кістечок, кандидат в народні депутати України.

Дякуємо за відгук!

Pin It on Pinterest