Біда у Червоному Перекопі

Прийшла біда, звідкіля її не чекали: чиясь лиха рука обірвала нитку життя Івана Петровича Ващенка. Життя, котре він присвятив служінню людям, рятуючи їх від хвороб, даруючи надію і радість. Відтоді, як разом з дружиною (теж лікарем) за направленням приїхав до села, 41 рік очолював Червоноперекопську дільничну лікарню. Виростив двох доньок, котрі мешкають у Сімферополі: вони й забили на сполох, коли в означений час не змогли вийти на щоденний телефонний зв’язок з батьком. Звернулися за допомогою до сусідів, а ті й побачили, завітавши у двір, жахливе видовище: чоловік лежав долілиць з раною на потилиці.
Це сталося у неділю, 18 листопада. Про подію повідомив Каховський райвідділ внутрішніх справ водій “швидкої” медичної допомоги, котрий прибув на виклик о 22.30.
Слідчо-оперативна група й особисто начальник Каховського райвідділу міліції Віталій Немерець негайно вирушили до Червоного Перекопа. На з’ясування обставин злочину і встановлення особи злочинця кинуто всі сили.
Ця гірка новина вразила не лише все село, а й громадськість міста та району. Адже І.Ващенко половину свого життя присвятив благородній справі і залишив про себе лише добрі відгуки і спогади.
І на таку щедрої душі людину піднялась чиясь злодійська рука?

Дякуємо за відгук!

Pin It on Pinterest