ОРГАНІЗАЦІЯ «ДАРУВАТИ МРІЇ ДІТЯМ» ПЕРЕДАЛА 300 КОМБІНЕЗОНІВ ТА 650 РЕСПІРАТОРІВ КАХОВСЬКИМ ЛІКАРЯМ

Ніхто не мав жодних ілюзій, що епідемія коронавирусной інфекції не торкнеться Каховки. 28 квітня стало відомо про щонайменше 20 випадків зараження. Тому наше місто зіштовхнулося з безліччю проблем, які довелося вирішувати оперативно і завдяки небайдужим людям, благодійникам.

Одними з перших оперативно відреагували учасники благодійної організації «Дарувати мрії дітям» (Kindern-Träume-schenken e.v.), які 29 квітня передали Каховській лікарні першу партію допомоги, в яку входили засоби індивідуального захисту: 300 комбінезонів та 650 респіраторів.

Медзаклад готується приймати пацієнтів з COVID-19, тому такий подарунок був дуже своєчасним.

Життя переважної більшості активістів, які стали засновниками Благодійної організації Kindern-Träume-schenken e.v., пов’язане із Херсонщиною. Це працівники, партнери та друзі групи компаній Уніфер (в Україні та Німеччині), які не збираються залишатися осторонь та готові протидіяти викликам.

Вже у квітні 2020 року в умовах світової кризи, пов’язаної з пандемією COVID-19, учасники організації висловили бажання розширити свою місію. Було вирішено надати у якості благодійної допомоги обладнання для медичних закладів України та Молдови: від апаратів штучної вентиляції легень, тест-наборів до засобів індивідуального захисту.

Організація вже змогла залучити понад 100 000 євро благодійних внесків, які, будуть витрачені на потреби закладів охорони здоров’я в Україні та Молдові, враховуючи їх потреби.

Представники благодійної організації відзначили, що і в подальшому будуть допомагати медикам, бо саме від лікарів залежить, чи вистоїть наша країна перед натиском хвороби.

Від себе особисто, від колективу лікарні та мешканців міста висловлюю щиру подяку нашим меценатам благодійній організації «Дарувати мрії дітям» (Kindern-Träume-schenken e.v.) за надану допомогу. Впевнений, що наша дружба і співпраця ще не раз стануть на користь тим, хто потребує уваги і допомоги, відзначив депутат обласної ради Павло Філіпчук.

Дякуємо за відгук!