ОБ’ЄДНАНА ГРОМАДА МОЖЕ БУТИ УСПІШНОЮ: КАХОВЧАНИ ЇЗДИЛИ ЗА ДОСВІДОМ ДО СУСІДІВ

Минулого тижня каховчани, депутати, колишні керівники підприємств, активні громадські діячі, поспілкувалися з мером сусіднього міста – Володимиром Коваленко. Головна мета зустрічі була дізнатися, що стоїть за разючими змінами, та постійним розвитком, який відбуваються у Новій Каховці.

Знайомство розпочали з міського Палацу культури на центральній площі міста. Тут же поспілкувалися з представниками Новокаховського радіо ФМ, передачі якого слухають і у нашому місті. Нажаль, Каховка свого радіо не має. Ось вам і перша показова відміність.

Володимир Коваленко розповів, як вдалося відродити зруйнований пожежею Палац культури та зберегти творчі колективи в селах. Але особливу зацікавленість каховчани проявили збереженню пам’ятників, зведених на території міста в минулому столітті, зокрема за часи радянської влади. За словами очільника міста, для Нової Каховки ця тема – особлива, а влада і громада в цьому питанні – однодумці. Поки він керує містом – День Перемоги відзначатимуть, а пам’ятники доглядатимуть, адже Нову Каховку, в тому числі, будувало багато колишніх солдат, що повернулися з фронту та майже кожна родина зазнала у війні втрат.

Поговорили з Коваленко й про причини, з яких Нова Каховка в багатьох питаннях управління містом, переганяє нашу владу:

“Багато популізму шкодить громаді. Важливий елемент в роботі міського голови – порозуміння з депутатським корпусом. Я завжди закликаю депутатів обговорювати кожне питання і шукати розумні рішення, які принесуть користь громаді. А щоб знати, що потрібно людям, я вранці йду пішки на роботу, а ввечері – так само додому. Зустрічаю людей, цікавлюся їх проблемами. Вони відверто мені розповідають різні життєві ситуації. Їм не потрібно чекати особистого прийому – завжди віддаю перевагу живому спілкуванню. І того ж дня з моїми заступниками, з керівниками відділів чи підприємств ми починаємо шукати рішення. Кожного місяця проводжу 2-3 зустрічі на виробничих підприємствах, в бюджетних структурах, в закладах освіти і культури. Тим більше, тепер до нас приєдналися ще Козацьке й Веселе. Та й до цього суботу і неділю я присвячував спілкуванню з мешканцями сіл. А тепер – тим більше», – поділився Володимир Коваленко.

По завершенню зустрічі Володимир Коваленко та його заступники провели для каховчан екскурсію містом, щоб ті на власні очі побачили зміни, що відбуваються у місті: відремонтовані дороги, оновлені тротуари, парки, міські пам’ятники, висаджені молоді дерева, новобудови по вул.Горького і проспекту Перемоги, сучасне освітлення і доглянуті території міських ОСББ. До речі, за словами голови Нової Каховки до 30% капітального будівництва всієї області наразі припадає на Нову Каховку. Завершили екскурсію відвіданням архітектурних прикрас міста – ТРК Прем’єр, яхт-клубу «Максим Марин», «Катрін», бази відпочинку «Заплава».

Підбиваючи підсумки зустрічі, Коваленко вкотре наголосив, що розвиток міста не залежить лише від одного мера, необхідна команда однодумців. Він впевнений, що і у Каховці є люди, які можуть принести їй позитивні зміни. Як приклад, каховчанин Віталій Немерець, який з 2015 року входить до складу Новокаховського виконавчого комітету і співпрацю з яким Коваленко вважає досить плідною. Тож і у нас є потрібні люди і здібні кадри, головне зібрати команду однодумців та не розпочинати політичні чвари – тоді для нашої Каховки все стане можливим.

Власна інформація.

2 thoughts on “ОБ’ЄДНАНА ГРОМАДА МОЖЕ БУТИ УСПІШНОЮ: КАХОВЧАНИ ЇЗДИЛИ ЗА ДОСВІДОМ ДО СУСІДІВ

  • Сповіщення:

  • Сповіщення:

Дякуємо за відгук!