Перемога над собою — найважча перемога

28 серпня відбулися змагання з загальної фізичної підготовки в трьох вікових категоріях, що організував та провів активіст спортивного руху міста Олег Тищенко.

На захід були запрошені представники ПП “ОПОЗИЦІНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ” Ольга Радіонова та Едуард Блищик.

“Ми залишилися у захваті від маленьких спортсменів та їх тренера. Захід пройшов в дуже теплій, навіть сімейній атмосфері, де тренер як батько, переймається успіхами кожного та кожної, слідкує за їх рекордами, підбадьорює на нові досягнення. А діти… Вони неймовірні! Знаєте, коли бачиш яких вартує зусиль дитині зробити вправу, наскільки важко це буває і все одно — вони не зупиняються, нехай вийде сьогодні гірше, ніж у друзів, але це буде зроблено. Це заслуговує на повагу та захват. Нам точно є чому в них вчитися!” — розказує про свої враження Ольга Радіонова.

Вже не вперше, меценатом подібних заходів виступає депутат обласної ради від ПП “ОПЗЖ” Сергій Дроздик. Так і цього разу, він підтримав дитячий спортивний рух та надав фінансову допомогу, завдяки якій маленькі спортсмени отримали свої медалі та подарунки, поласували солодощами і відновили сили.

“Треба сказати дякую, таким активістам, як Олег Тищенко, за їх вклад у розвиток спортивного руху серед дітей та молоді. Я завжди підтримував спортсменів, бо вважаю спорт невід’ємною частиною життя та важливим напрямком в розвитку міста”, прокоментував Сергій Дроздик.

Вітаємо переможців!

  • Перші місця: Владислава Волкогона, Юлію Новіцьку та В’ячеслава Цегельника;
  • Другі: Єгора Саніна, Данила Луніна та Артема Марцевич;
  • Треті: Артема Ктитора, Тимофія Миколенко та Владислава Бердникова.

Дякуємо за відгук!