Хто проти Філіпчука — той продажний алкоголік

Саме так заявив Павло Філіпчук, коментуючи у соцмережі “Фейсбук” свій черговий програш на виборах. Спочатку він привітав прихильників зі своєю перемогою, а потім звинуватив решту каховчан у продажності та алкоголізмі, оскільки, за його думкою, лише такі люди могли голосувати за інших кандидатів.

Після такої відвертості, чесно кажучи радісно, що у каховчан є мудрість, щоб не допустити подібну людину до влади. Бо була б біда…

Пропонуємо вам декілька цитат, тому вибачаємось за нецензурну лайку на сторінках газети.

Павло Філіпчук назвав людей “сук@ми”, які, на його думку, були зобов’язані за нього голосувати, але вибрали інших кандидатів. Таким чином він публічно визнав, що вся його допомога була не від щирого серця, а лише через сподівання отримати від людей голоси на виборах.

“Благодарю всех, кто был за меня, с кем я лично не знаком. Ваша поддержка и вера в меня придавала сил идти до конца. В отличие от некоторых «близких», кому не раз помогал, проявивших себя, как с@ки”.

Пообіцяв “жорстку відповідь”, що фактично можна сприймати як погрозу.

“С бл@дями — по-­бл@дски, обязательно получите жесткую обратную связь, вы меня знаете.”

Обіцяє допомагати лише тим, хто буде за нього голосувати — решті можна не звертатись.

“Отныне я буду помогать только тем, кто за меня по-­настоящему, до конца”.

Вважає вибори фальсифікованими, адже він навіть не допускає думки, що хтось може не погоджуватись з ним і мати іншу точку зору.

“Вчера ТВК наконец-­то «посчитали» результаты. Что можно было считать столько времени, если все уже было посчитано на избирательных участках. Все никак не получалось «красиво» упаковать в итоговый протокол купленные за немерца бюллетени”.

І головне тут — всі голоси за переможця, Віталія Немерця — куплені. Всі, хто не підтримав Павла Філіпчука — всі продажні алкоголіки, наркомани, яких купляли, як собак.

“Вся Каховка наблюдала в день выборов за беспрецедентной скупкой голосов за немерца и ещё нескольких кандидатов. Некоторые факты я публиковал, но это всего несколько процентов от того, что происходило на избирательных участках. Алкоголиков, наркоманов и неблагополучных цыганей вели, везли голосовать пачками, заманивая «колбаской», как собак…

Просто можно выйти в город и спросить у десяти человек, за кого они голосовали. Если хоть один ответит вам: «за Немерца» — вы попали на сектор «ПРИЗ». Таких просто единицы”.

Особистий привіт від Павла Філіпчука решті каховчан, хто не пішов на вибори, а залишились вдома дивитись “тупі серіали”.

“Вот так мы ленивы, безразличны и без веры в лучшее. Оставшись дома спать, варить борщ, смотреть тупой сериал, заниматься другими «важными» делами, вы отдали право решить судьбу своего города и своей жизни в нем полутора тысячам продажных социальных отбросов…

Вы — «сделали» этот выбор. Сделали, оставшись дома, либо проголосовав за червивую предвыборную конфетку”.

Ну і наостанок, озвучив свої мрії — взяти участь на наступних Парламентських виборах, які, на його думку, будуть навесні.

“До встречи на парламентских. Единственный шанс сегодня усидеть в кресле президента — это досрочно распустить раду, обвинив парламент в провальном правлении «ЗЕслуг». С максимальной вероятностью, именно так и поступит Зеленский, объявив о досрочном роспуске верховной рады и назначив досрочные парламентские выборы весной 2021”.

Нагадаємо, що Павло Філіпчук посів третє місце: його підтримали 2100 виборців. Таким чином він відстав від лідера Віталія Немерця на тисячу голосів, і програв навіть Андрію Дяченко, якого чотири роки звинувачував у всіх можливих гріхах, але рік тому створив з ним союз.

Якщо взяти до уваги, що в Каховці взяло участь 38% виборців, а це 13 тисяч людей, то за думкою П.Філіпчука, всі 11 тисяч каховчан, хто був проти нього, — продажні алкоголіки та наркомани.

До речі, після Парламентських виборів 2019 року, Павло Філіпчук дозволив собі відпочинок на острові Балі та придбав машину бізнес-­класу BMW за 20 тисяч доларів. Правда, зареєстрував її на свою матір.

Можливо саме тому він чекає наступних виборів, щоб не виграти, а заробити? Бо, незважаючи на свою досить довгу політичну кар’єру, Павло Філіпчук не виграв жодних виборів, в яких брав участь.

Є така традиція — мітингувати після виборів

Павло Філіпчук знову програв вибори. І знову збирається мітингувати проти. Це вже своєрідна традиція, яку він сам і започаткував.

Він мітингував проти результатів виборів у 2010 році, коли переміг Олександр Карасевич; мітингував проти результату виборів у 2015 році, коли переміг Андрій Дяченко; і, за деякими даними, збирається мітингувати проти перемоги Віталія Немерця.

Але з кожним разом це стає все небезпечніше. Якщо у 2010 році його мітинги майже не помітили, то у 2015 році він отримав від Сергія Хлань ковбасою по голові.
Чим закінчаться його мітинги цього разу — побачимо.

Антон ХУДАШ.

2 thoughts on “Хто проти Філіпчука — той продажний алкоголік

  • Александр Кочуров
    17.11.2020 о 19:45
    Permalink

    Реально так написал? Скиньте пост. Очень интересно почитать

    Відповідь
  • Volodumur Ya
    17.11.2020 о 23:28
    Permalink

    Как в анекдоте про Чапаева и Петьку….если нет спичек – значит импотент!

    Відповідь

Дякуємо за відгук!