Візит команди всеукраїнського молодіжного центру до Каховки

Про створення у нашому місті молодіжного центру розмови точаться вже не один рік. Активісти молодіжного руху докладають максимальних зусиль, аби втілити мрію у життя – діючий майданчик для спілкування молоді.

Тож дуже доречним та важливим був візит команди Всеукраїнського молодіжного центру на чолі з директором Євгеном Бондаренком.

Довідка: Всеукраїнський молодіжний центр – державна установа, серед основних напрямків діяльності якої є розвиток молодіжної інфрастуктури, активізація участі молоді, розвиток компетентностей та спроможності молоді, національно-патріотичне виховання.

На зустрічі, яка відбулася 3 березня, були присутні міський голова Віталій Немерець, представники громадських організацій, ініціативних груп, профільних установ та відділів міськради, активісти молодіжного руху громади.

Ольга Радіонова, голова ГО «МО «Нічна Мана», депутатка міської ради, координатор ІГ по створенню МЦ розповіла про здобутки громади у сфері молодіжної політики.

Про питання створення локальних молодіжних центрів у невеликих громадах говорили Владислава Базилевич, прес-аташе байкерського мотофестивалю «Тачанка», член правління ІГ «Збережемо нашу історичну спадщину» та Лідія Левчик, начальниця відділу у справах молоді та спорту.

Євген Бондаренко розповів про можливість переформатування установ, що працюють з молоддю, розвиток молодіжних просторів в громаді, сертифікування молодіжних працівників тощо.
Директор Всеукраїнського молодіжного центру звернув увагу на важливість створення обласного молодіжного центру, який зможе формувати обмін досвіду, передавати різні тренерські практики для локальних молодіжних центрів, а вже безпосередньо локальні центри працюватимуть з молоддю.

Говорили про реальний стан речей та амбітні плани. Ця зустріч – ще один крок до відкриття молодіжного центру «Пульс» з філіями у старостинських округах. Активісти молодіжного руху впевнені у подальшій плідній співпраці та спільних проєктах.

Дякуємо за відгук!