«Дари моря» – від «Преслава»

Як уже повідомляла “Каховська зоря” в одному зі своїх минулих номерів, восени кухар ресторану “Преслав” об’єднання підприємств громадського харчування Каховського районного споживчого товариства Віра Бейдінова (на фото) стала переможницею у номінації “Кращий фірмовий кулінарний виріб” у конкурсі професійної майстерності “Кращий кухар споживчої кооперації України-2012”, що пройшов у Рівному.
Віра Йосипівна презентувала Херсонщину як “край трьох морів” – Чорного, Азовського і рукотворного Каховського. На біло-блакитному фоні сервірованого столу красувалися страви з риби та морепродуктів, окрасою й органічним доповненням яких стали желе та цікава і корисна новизна – гарнір із використанням пророслих зернят редису та соняшникового насіння.
– Технологія пророщування зерен – “мікрогрін” – надзвичайно популярна у всьому світі завдяки своїй користі та великій енергетичній цінності, – ділиться директор ресторану “Преслав” Наталія Кузьменко. – Це новий крок у харчуванні. На конкурсі жодна область, крім нашої, не представила “мікрогрін” у своїх стравах. Також необхідно зазначити, що загальна ідея презентації Херсонщини та величезна підготовча робота належить інженеру управління комерційної діяльності облспоживспілки Валентині Лебедь. А підтримка всього колективу “Преслава” та майстерність досвідченого кухаря довершили справу.

Дякуємо за відгук!

Pin It on Pinterest