Після заметілі

У ніч на суботу Каховку та Каховський район вкрило сніговою пеленою.
Цього разу міські комунальні служби спрацювали оперативно. Від снігу, за допомогою техніки, яку надали ЗАТ “ДСУ-12”, ПП “Арбат”, розчищено з ранку головні магістралі. На автобусних зупинках і перехрестях, біля під’їздів працівники комунального транспортного підприємства і керуючої компанії розсипали протиожеледну суміш. Допомогу технікою їм надали інші комунальні підприємства. Досить активно, що відзначив на нараді у понеділок міський голова О.Карасевич, у боротьбу зі сніговими заметами включилися підприємства, установи, організації. Також він запевнив, що до наступної зими місто повинно мати снігоприбиральну техніку.
Однак міські жителі звертаються (вже цього тижня) з наріканнями на снігову “кашу”, якою вкрита проїжджа частина вулиць і тротуари. Претензії на адресу комунальників  за стан доріг висловила і Державтоінспекція. На це директор Каховського комунального транспортного підприємства Д.Панасюк відповів: “Власних сил не вистачає, як і коштів на придбання пального для техніки. Але є домовленість з ДСУ-12, яке надало грейдер для подальшої розчистки доріг по місту”.
А в Малокаховці розчищенням доріг від снігу місцевий сількомунгосп зайнявся ще з ночі. На ранок до роботи долучилися колективи бюджетних організацій. Активно велися роботи по ліквідації наслідків снігопаду в Чорнянці, Тавричанці… На жаль, цього не скажеш про більшість сіл району – через слабку матеріально-технічну базу сільських комунальних підприємств (нема техніки, не вистачає робочих рук).
Внаслідок хурделиці у суботу були знеструмлені 10 сіл району, у неділю їх чисельність скоротилася до 4. І навечір вже всі населені пункти стараннями працівників Каховського РЕЗ і ЕМ були забезпечені електроенергією.
Фото
Володимира МЕНИСЕНКА.

One thought on “Після заметілі

  • 06.02.2013 о 15:45
    Permalink

    У нас в Каховке чистили дороги? Вот в Новой Каховке техника вышла на расчистку дорог глубокой ночью,а у нас я её не видел вообще!

    Відповідь

Дякуємо за відгук!