Підполковник міліції В.Солодкий: – Маю за щастя працювати в Каховці

У Каховському райвідділі внутрішніх справ пам’ятають і шанують своїх керівників, котрі зробили вагомий внесок у формування бойового підрозділу. Недарма начальник УМВС України у Херсонській області генерал-майор міліції Валерій Літвін, представляючи особовому складу нового керівника В.Солодкого (на фото), сказав йому в напутному слові:
– Вам випало щастя працювати в кращому в області загоні правоохоронців, бо Каховка завжди була еталоном професіоналізму, взірцем для наслідування.
Сьогодні ми даємо змогу читачам “Каховської зорі” поближче познайомитися з новопризначеним начальником Каховського райвідділу міліції.

– Володимире Костянтиновичу, будь-ласка, кілька слів про себе….
– Народився у с.Тягинка Бериславського району. Після школи навчався у Херсонському училищі міліції. Службу розпочав в 1996 році дільничним інспектором міліції в Цюрупинську, потім працював в оперативному блоці. У 2006 році очолив Цюрупинський райвідділ внутрішніх справ, а через три роки – міський відділ у Новій Каховці.
– Ваші перші враження від знайомства з новим колективом?
– Ми знайомі не перший день, бо підтримували ділові взаємини, разом працювали над розкриттям злочинів. Так само доводилося спілкуватися і з місцевими жителями.
Я радий, що маю змогу працювати з таким боєздатним колективом. Мій попередник Віталій Немерець згуртував боєздатну команду, і я вдячний йому за прекрасну, дійсно взірцеву, організацію роботи у райвідділі.
– У кожного керівника – свій стиль роботи. Чи внесете якісь зміни?
– Моє правило: не порушити все краще, що було створено раніше, і зберегти набуті десятиліттями традиції. Одна з таких – опора на власні кадри, і в цьому – сила колективу, де кожен досконало знає і виконує свої обов’язки. А в цілому – підібралася згуртована команда професіоналів. Тому кадрових змін серед моїх заступників буде небагато: начальником кримінальної міліції призначений Олександр Воропаєв, оскільки Валерій Павліченко очолив Чаплинський райвідділ внутрішніх справ. А в зв’язку з тим, що Сергій Калюжний вийшов на пенсію, обов’язки начальника міліції громадської безпеки виконує Сергій Прудський, який до цього очолював сектор дільничних інспекторів міліції.
– З чого почали роботу на новому місці?
– З розкриття особливо тяжкого злочину: 7 березня до реанімаційного відділення Каховської ЦРЛ о 4.40 було доставлено водія таксі з ножовим пораненням шиї. Як вдалося з’ясувати, тієї ночі двоє чоловіків попросили водія відвезти їх до Таврійська. На околиці міста здійснили на нього напад, відібрали 220 гривень виручки і залишили спливати кров’ю в салоні авто поблизу бару “Діоніс” в Малокаховці.
Тому усі ці дні особовий склад працює у надзвичайно жорсткому режимі, спрямувавши всі зусилля на розкриття злочину. Так що наші жінки-міліціонери не мали змоги відпочити навіть на березневі свята.
– Подібні злочини скоюються уже не вперше…
– За останні 4 роки – 4 злочини. Професія таксиста сьогодні одна з найнебезпечніших. Тому звертаюся до водіїв таксі з побажанням і настановою: отримавши нічний виклик, обов’язково повідомляйте диспетчеру чи товаришам по зміні, куди їдете. Особливо, якщо пасажири поводяться підозріло, неадекватно, не називають чіткої адреси…
– А чи є в підполковника міліції В.Солодкого мрія чи палке бажання?
– В особистому плані – якомога більше бути з дітьми, з 12-річною Дар’єю і 15-річним Олександром. Так сталося, що вони разом з мамою і досі мешкають в Цюрупинську. У професійному – завоювати довіру громади до міліції. Яким чином? Через зміну ставлення до людей, від елементарного спілкування до надання потрібної їм допомоги. Буду дійсно щасливий, коли це мені вдасться.

2 thoughts on “Підполковник міліції В.Солодкий: – Маю за щастя працювати в Каховці

  • 05.04.2013 о 10:40
    Permalink

    У Солодкого квартира в Новой Каховке есть. Почему инетерсно у него дети с женой в Цюрупинске живут? Или это тонкий намек, что нужно еще и в Каховке жилье?

    Відповідь
  • 04.05.2013 о 12:40
    Permalink

    Да пускай живет ВЕЗДЕ! Лишь бы воров САЖАЛ!Ато на два заявления по уголовным преступлениям работников коммунального предприятия никакого ответа не слыхать!:(

    Відповідь

Дякуємо за відгук!