«Гастролі» розбійника закінчились швидко

11 травня до чергової частини Каховського райвідділу міліції надійшло повідомлення, що на автозаправному комплексі «Лукойл» (житломасив Свєтлово), зникла оператор-касир і всі гроші з каси.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка дуже швидко встановила особу злочинця та відновила хід подій, що сталися того ранку.
Раніше судимий двадцятитрирічний малокаховчанин Т. не так давно працював на автозаправці, де сталася надзвичайна подія. Тож, знаючи досконало всю територію, він без перешкод обійшов камери відеоспостереження, зайшов всередину приміщення і, приставивши до шиї жінки ніж, забрав всю виручку (54 тис. грн.). Потім разом з заложницею і здобиччю зник у невідомому напрямку.
Каховські правоохоронці спрацювали дуже швидко, злагоджено та високопрофесійно: через дві години «соловей-розбійник» вже давав свідчення, потерпіла знаходилася в безпеці, гроші – в касі.
За даним фактом до єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій».
На знак безмежної вдячності за вдало проведену операцію по розкриттю злочину та затриманню підозрюваного керівництво АЗК «Лукойл» вручило винагороду начальнику кримінальної міліції майору Олександру Воропаєву, старшому оперуповноваженому карного розшуку капітану Олександру Шадріну, оперуповноваженому карного розшуку лейтенанту Олександру Коновалову, слідчому старшому лейтенанту Миколі Уманцю.
Жанна КИСЕЛЬОВА.
На фото (зліва направо): О.Шадрін, К.Чаплига, начальник АЗК №4 «Лукойл», М.Уманець, О.Коновалов.

Дякуємо за відгук!