“Хай завжди буду я…”

День захисту дітей у Каховці ознаменувався численними заходами, що стали цікавими як для найменшеньких мешканців нашого міста, так і для їхніх батьків.
Зранку 1 червня на площі біля РБК ім. Фрунзе лунала музика, юрбилася дітвора, більшість з якої – вихованці літніх пришкільних таборів, про що свідчили різнокольорові галстуки й емблеми.
Пісні, танці, конкурс малюнків з призами, розваги, катання на українській бричці були організовані з допомогою спонсорів міськими  відділами у справах сім’ї, молоді та спорту і Центром дитячої творчості відділу освіти.
l На цій же площі біля Універмагу волонтери з Православного батьківського комітету й благодійного фонду «Лепта» проводили традиційну акцію з пропагування сімейних цінностей і збору коштів на реабілітацію прооперованої маленької каховчанки Валерії Слівіної. Багатодітній родині Єрьоменків із Коробків, яка тепер уже має статус дитячого будинку сімейного типу, а також іншим дітям-сиротам «Лепта» вручила святкові дарунки.
l Сімейний розвиваючий центр «Колібрік» відзначив свято великим пікніком у Кринках на мальовничому березі річки Конка: дітлахи та їхні батьки разом ганяли у футбол, каталися на човні, ловили рибку, хлюпалися у теплій водичці та насолоджувалися смачними стравами на природі.
l Наступного дня естафету святкувань перехопив міський Палац культури «Меліоратор». Творча група від церкви «Відродження» розважала малечу на площі, після чого прекрасним епілогом святкувань став звітний концерт дитячих колективів та окремих виконавців – вихованців Палацу культури.
Після різноманітних виступів юних артистів на сцену піднялися міський голова О.Карасевич і начальник відділу культури і туризму І.Матросова. Вони поздоровили присутніх, вручили грамоти артистам, особливо відзначивши цьогорічних випускників та успішних керівників дитячих колективів і студій, які створюють свято дітлахам, а також навчають їх бути справжніми творцями свят для інших!
Фото Ірини СОШНІКОВОЇ.

Дякуємо за відгук!

Pin It on Pinterest