Хай добрі ваші справи радують людей

Два роки тому ось у такий сонячний і доволі гарячий серпневий день, як нинішній, отримала призначення на роботу до Каховського геріатричного пансіонату наш директор – Євгенія Анатоліївна Шиліна.
Головна мета її роботи – побільше зручностей, цікавих ініціатив,тепло серця віддати кожному з наших підопічних. Постійного прагнення мудрих, дієвих вчинків, позитиву задля поліпшення соціальномедичних послуг у пансіонаті вимагає вона і від нас – її колег.
Працювати в такому форматі  цікаво, приємно і водночас дуже відповідально і емоційно напружено. Але в іншому, спокійнішому ритмі, ми вже не зможемо. Милосердя завжди тримається на поєднанні тепла рук і серця.
Засвідчуємо свою шану Євгенії Анатоліївні Шиліній за глибину думок, невичерпну працелюбність, милосердя і світло душі, що постійно допомагає нам у такій особливій практичній роботі, як соціальна підтримка тих, кому випало звідати жорстокість холодних життєвих вітрів. І щиро долучаємося до привітань з нагоди нагородження високою відзнакою, врученої днями їй до дня освячення Пантелеймонівського храму при геріатричному пансіонаті м. Каховка. Це засвідчує високу вдячність та повагу до роботи в системі геріатричних установ нашого регіону, додає і Євгенії Анатоліївні особисто, і кожному з нас прагнення до морально-милосердних вчинків, уміння наслідувати приклади благородства, щирості, щедрості, благодійності та добра до ближнього.
Радо долучаємося до кожного слова приязні та поваги, надісланих цими днями на адресу нашого директора, депутата обласної ради Євгенії Анатоліївни Шиліної, і зичимо міцного здоров’я, професійних успіхів, родинного щастя і злагоди на щодень!
Із глибокою вдячністю і повагою колектив  Каховського геріатричного пансіонату.

Дякуємо за відгук!