ПРОГРАМА “ДОСТУПНЕ ЖИТЛО”

житлоПРОГРАМА “ДОСТУПНЕ ЖИТЛО” орієнтована на людей, які потребують поліпшення житлових умов.
Каховка долучилася до реалізації соціальних ініціатив Президента України та увійшла в державну програму, спрямовану на будівництво доступного житла на умовах співфінансування.
В м. Каховка на території ж/м Свєтлово під програму виділено дві земельні ділянки площею 0,1595 га та 0,1500 га в районі пр. Будівельників, 18 (І та ІІ черга).
Додатково ще три ділянки зарезервовано (згідно з рішенням сесії міської ради) площею 0,5651 га неподалік зазначеної вище адреси. На кожній з цих ділянок має з’явитися 40-квартирний чотириповерховий будинок з мансардою (ІІІ черга).
Крім того, для реалізації соціальних ініціатив Президента України в рамках програми “Доступне житло” та на виконання міської цільової соціально-економічної програми будівництва (придбання) доступного житла виконавчим комітетом Каховської міської ради підготовлено проект рішення міської ради “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою земельної ділянки несільськогосподарського призначення”.
Даним проектом рішення міської ради передбачено надання згоди виконавчому комітету на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування орієнтовною площею 2,9 га для будівництва 20-ти котеджів в рамках програми “Доступне житло” (IV черга, котеджна забудова) за рахунок земель запасу VI черги житлового масиву Свєтлово по проспекту Будівельників (район торговельно-розважального центру “Екомаркет”) на землях житлової та громадської забудови міста.
31 липня виконавчим комітетом було проведено засідання “круглого столу” за участю керівників фінансових установ, працівників бюджетних установ, підприємців, молоді, зацікавлених в отриманні перспективного житла котеджного типу в VI черзі житлового масиву Свєтлово.
Каховчани, які цікавляться програмою “Доступне житло” та бажаючі поліпшити свої житлові умови, можуть отримати більш детальну інформацію у міськвиконкомі в каб. № 214, 307 (тел. 44196, 40181) або на офіційному веб-сайті міської ради.
Виконавчий комітет Каховської міської ради.

Дякуємо за відгук!