Успішний дебют

Дев’ятикласник Каховської ЗОШ №4 Андрій Турченко займається академічним веслуванням вже п’ятий рік, маючи добрих тренерів-наставників, таких як Олександр Пенізов і Сергій Клименко.
– Мені подобається цей вид спорту тим, що більше часу проводжу на воді і біля води. Одним словом – на лоні природи. Тренування – досить напружена праця, бо навантаження падає на всі м’язи,  і це мені теж до вподоби. Що вже казати про азарт і прагнення перемоги під час змагань! – ділиться Андрій (на фото) своїми враженнями від улюбленого заняття.
На обласних змаганнях в одиночному заїзді він завжди виборює призові місця. А торік вперше взяв участь у республіканських, посівши в парній двійці і четвірці відповідно п’яте і сьоме місця.
Успішний виступ на ІV літніх юнацьких спортивних іграх Херсонщини (третє місце в «одиночці») дав йому путівку до складу збірної області і участі в змаганнях на столичній водній арені. Дебют в одиночному розряді виявився для Андрія вдалим: восьме місце серед 39 учасників, а в змаганні серед «четвірок» – команда здобула 12 місце, втрапивши до «золотої середини». Заодно юнак здобув другий спортивний розряд.

Дякуємо за відгук!