Ми відповідальні перед суспільством

MVSlogoОстаннім часом багато уваги приділяється взаємодії громадськості з правоохоронною системою, а саме з органами УМВС. Так, на початку місяця до складу громадської ради при УМВС України був включений голова Каховської міської молодіжної організації “Молоді регіони” Володимир Рожко, який у своєму інтерв’ю зазначив, що бути членом Громадської ради – це дуже велика відповідальність перед нашим суспільством, тим паче, що основними завданнями ради – є такі суспільно важливі функції, як громадський контроль за діяльністю МВС, налагодження системного діалогу та ефективної взаємодії системи МВС із громадськістю, сприяння врахуванню МВС суспільної думки під час формування та реалізації державної політики. Громадська рада утворена відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» і керується у своїй діяльності Конституцією та законами України, указами Президента України і постановами Верховної Ради України. Вона тісно взаємодіє з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, підприємцями, установами, суб’єктами громадянського суспільства на принципах відвертості, гласності, прозорості та підзвітності; інформує громадськість про свою діяльність на офіційному веб-сайті МВС в рубриці «ГРОМАДСЬКА РАДА», публікує в засобах масової інформації плани роботи, склад Громадської ради, керівних і робочих органів, ухвалені рішення, протоколи засідань, звіти.
Також, на думку Володимира Рожко, одним із пріоритетних завдань Громадської ради є збирання, узагальнення та надання МВС інформації щодо пропозицій громадських організацій стосовно вирішення питань, які мають важливе суспільне значення та спрямовані на запобігання та протидію корупції.

2 thoughts on “Ми відповідальні перед суспільством

  • 19.09.2013 о 20:36
    Permalink

    Молодец, всем нос утер, без папы и мамы, сам пробивается. афганцы с тобой!!!

    Відповідь
  • 29.11.2013 о 12:34
    Permalink

    Володя, во-первых самому себе ставить отзывы некрасиво, во-вторых всем мы знаем, кто ты и чем занимался (и возможно продолжаешь заниматься).

    Відповідь

Дякуємо за відгук!