Спорт – не професія, спорт – покликання душі

спорт професыя13 вересня у РБК ім. Фрунзе відбулася традиційна зустріч керівництва районної державної адміністрації та районної ради зі спортивним активом району, присвячена Дню фізичної культури та спорту (на фото).
Голова райдержадміністрації В.Сторчак привітав всіх присутніх зі святом і наголосив, що здобутки спортсменів Каховщини – найкращі в області, адже кожен, хто присвятив себе спорту, розуміє, що популяризація в районі здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом є дуже важливою справою, на яку, в першу чергу, направлені соціальні ініціативи Президента України «Діти – майбутнє України». Всі достеменно знають, що спорт – не бізнес, що саме від здорових дітей залежить те, яким буде майбутнє України. І потрібно докласти всіх зусиль, щоб Каховщина і надалі була найспортивнішим районом в області. Тому дуже важлива всебічна підтримка не тільки державних структур, але й приватних підприємців, які можуть посильно допомогти районним спортивним закладам, школам та гурткам.
Присутніх вітали з професійним святом начальник відділу освіти, молоді та спорту
райдержадміністрації В.Грушко, керуючий справами райради В.Любак, заступник голови райдержадміністрації О.Вакулич. За вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту на Каховщині цінними подарунками і грамотами голови райдержадміністрації та голови районної ради нагороджені: І.Жихаренко, директор ДЮСШ Каховської районної ради; С.Шишенко, інструктор-методист ДЮСШ «Колос»; С.Войтович, вчитель фізичної культури Архангельськослобідської ЗОШ, тренер-викладач ДЮСШ; А.Гурнаков, тренер-викладач з пауерліфтингу ДЮСШ «Колос»; А.Малишенко, тренер-викладач з футболу ДЮСШ «Колос».
За творчу працю, високу професійну майстерність, формування здорового способу життя серед молоді подякою голови Каховської районної державної адміністрації та голови районної ради були відзначені: С.Барна, вчитель фізичної культури Чорнянської ЗОШ, тренер-викладач ДЮСШ; М.Загорулько, вчитель фізичної культури Чорноморівської ЗОШ; В.Нікітенко, тренер-викладач ДЮСШ; І.Дереш, тренер-викладач з волейболу  ДЮСШ «Колос»; Ю.Стецюк, тренер-викладач з футболу ДЮСШ «Колос».
Жанна КИСЕЛЬОВА

Дякуємо за відгук!