«Гаряча» лінія швидкої допомоги – в дії

03Виконуючи ініціативи Президента України, Каховська станція екстреної медичної (швидкої) допомоги кожного понеділка з 10 до 11 години за телефоном 2 13 53 проводить «гарячу» телефонну лінію для вивчення думок населення щодо поліпшення своєї роботи.
Поки що мешканці міста Каховка та Каховського району не досить активні у дискусіях. Серед піднятих питань такі: чи дійсно  на станції є в наявності необхідна кількість медикаментів; чому лікарі не представляються при приїзді на виклик; чому «швидка» не перевозить хворих з одного відділення в інше; до кого звертатися при підвищенні температури у вихідний день.
На всі питання надані роз’яснення. Так, екстрена медична допомога на даний час дійсно має повний набір медикаментів згідно з табелем оснащення. Лікарі повинні обов’язково представлятися при приїзді на виклик. Автотранспорт екстреної медичної допомоги повинен використовуватися за призначенням, а в її обов’язки не входить перевезення хворих із одного відділення в інше, за винятком необхідності медичного супроводу. У вихідні та святкові дні для отримання медичної консультації звертайтеся до чергового лікаря лікувально-профілактичного закладу.
Ігнат ТОСІК, головний лікар Каховської станції екстреної медичної  допомоги.

Дякуємо за відгук!

Pin It on Pinterest