Рубрики | Події

В Україні стартувала кампанія з позачергових виборів президента, які призначені на 25 травня 2014 р.

27 Февраль 2014, admin

Виборча кампанія з позачергових виборів Президента стартувала у вівторок. Про це йдеться в календарному плані основних заходів з підготовки та проведення позачергових виборів Президента, розміщеному на офіційному сайті Центральної виборчої комісії.
Таким чином, починаючи з вівторка, політичні партії та громадяни України шляхом самовисування можуть починати процес висунення кандидатів на пост Президента, а завершити його мають до 30 березня включно.
При цьому керівники партій повинні повідомити ЦВК не пізніше ніж за 2 дні до проведення з’їзду з висунення свого кандидата.
До 5 березня партії також повинні подати до комісії свої кандидатури для включення в окружні виборчі комісії. Всі окружкоми повинні бути сформовані до 15 березня включно. Документи для реєстрації кандидата повинні бути подані до Центрвиборчкому до 4 квітня включно, а до 9 квітня планується опублікувати в газетах «Голос України» і «Урядовий кур’єр» весь список кандидатів на пост Президента. Передвиборча агітація дозволена з 20 квітня до 24.00 23 травня. Всі дільничні виборчі комісії звичайних, спеціальних і закордонних дільниць повинні бути створені до 21 квітня включно.
До 24 квітня має бути затверджений текст і форма виборчого бюлетеня, а виготовлені всі бюлетені мають бути до 17 травня включно.
Встановити результати виборів і скласти відповідний протокол ЦВК планує до 4 червня включно.
Новий Президент повинен вступити на посаду не пізніше, ніж через 30 днів після офіційного оголошення результатів виборів.

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Facebook
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники

Ваш отзыв

Погода у місті

Лічильники