Рубрики | Офіційно

До уваги мешканців міста, які сплачували за житлово-комунальні послуги у відділеннях ПАТ «Брокбізнесбанк»

27 Март 2014, admin

Останнім часом до Каховської міської ради та її виконавчих органів доволі часто звертаються мешканці міста із запитанням чи треба повторно сплачувати за газо- та електропостачання у випадку, якщо кошти за надані послуги були сплачені своєчасно через відділення ПАТ «Брокбізнесбанк», але на поточні банківські рахунки підприємств-постачальників не зараховані, і постачальні підприємства погрожують припинити  електро- та газопостачання.
Несплата за надані послуги у визначений договором строк та неотримання енергопостачальником (газопостачальником) повідомлення про оплату є підставою для припинення газо/енергопостачання.
Для того, щоб цього не сталося, мешканцям міста, які  своєчасно сплатили за надані послуги,  рекомендуємо  звернутися на  ім’я керівників  підприємств-постачальників  з письмовими заявами про своєчасну оплату за надані послуги та додати копії платіжних документів. У цьому випадку  припиняти подачу елекороенергії або газу у підприємств  немає підстав, споживачам за раніше сплачені  послуги повторно оплачувати гроші не потрібно.
Виконавчий комітет міськради.

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Facebook
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники

Ваш отзыв