Підведено підсумки ІІ етапу обласного інноваційного проекту з профорієнтації шкільної молоді «ПрофіСтарт» — юні обирають майбутнє» у Каховському районі (на фото).
Учасники проекту — дев’ятикласники міських шкіл №1 та №2 — представили на розгляд  журі відеопрезентації та промоції для захисту.
Протягом року діти  разом з координаторами проекту з  районної бібліотеки для дітей та міськрайонного  центру зайнятості досліджували та поширювали інформацію про найпопулярніші та найперспективніші професії нашого району. Вони вивчали історію виникнення професії, прослідковували вимоги до фахівців кожної справи, складали професіограми, проводили інтерв’ю із спеціалістами, писали нариси та створювали макети рекламних буклетів, спілкувалися в соціальних мережах.
Свої індивідуальні проекти презентували Тамара Токолова та Тетяна Нагула (кондитер), Олександра Варава та Олексій Воропаєв (зубний технік), Вероніка Заїченко та Богдана Капістиринська (закрійник), Михайло Тур та Владислав Залипаєв (агроном), Галина Попова та Данило Наздрачов (інспектор міліції).
Переможцями районного етапу визнано Олександру Вараву та Олексія Воропаєва, які будуть представляти Каховщину на обласному огляді .
Вітаємо переможців і бажаємо їм перемоги у обласному етапі!

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники