Каховська міська рада – в протидії проявам сепаратизму

08 Май 2014, admin

Міська влада пильно слідкує за політичною ситуацією в Каховці. Треба зазначити, що завдяки толерантності й поміркованості городян, не зважаючи на різні політичні погляди й уподобання, вона є стабільною і врівноваженою.
Проте, з урахуванням трагічних подій в кількох містах на Сході та Півдні України, з метою охорони громадського порядку в Каховці встановлено три міліцейські блок-пости на в’їздах до міста; на базі громадського формування «Щит» створено загін народної самооборони, до якого увійшли члени кількох міських громадських організацій.
Ще в квітні відбулося засідання організаційного комітету з підготовки святкування Дня Перемоги, на якому були розглянуті питання протидії проявам сепаратизму. Ця  ж тема стала головною на апаратних зборах з керівниками відділів, установ і підприємств міста та на розширеному засіданні громадської ради у травні.
Наприкінці квітня була проведена низка заходів відповідної направленості: година спілкування в міській бібліотеці для читачів дорослого відділу “Україна — єдина”; під керівництвом заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Чернявського — засідання координаційної ради з питань молодіжної політики при виконкомі, на якому обговорювалося питання протидії проявам сепаратизму, ксенофобії, расової ворожнечі; зустріч із керівниками громадських організацій, навчальних закладів міста і громадськими діячами, на якій розглянуто заходи щодо поліпшення патріотичної роботи серед молоді, в тому числі — учнівської, наголошено на проведенні якісної роботи щодо попередження негативних явищ у суспільному житті громади міста Каховка та недопущенні сепаратистських настроїв у громаді. Також відбулася нарада директорів закладів культури щодо посилення уваги до охорони об’єктів культури міста. Пройшов у Каховці й автомотопробіг “За єдину Україну”, в якому взяло участь більше 100 транспортних одиниць.
В закладах освіти міста регулярно проводяться виховні години, заходи щодо патріотичного виховання учнівської молоді. Так, останніми з них були квест-гра “Патріот” та конкурс-захист робіт Малої академії наук, на якому учні захищали наукові роботи з патріотичної тематики.
Павло ПУЛЯЄВ, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Одноклассники
Комментарии:

Ваш отзыв

Календар статей

Июль 2014
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Июн    
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31