Борись за свою мрію!

2 червня в Любимівській загальноосвітній школі №1 відбулося урочисте відкриття нового спортивного майданчика, приурочене до Міжнародного дня захисту дітей. Він повністю відповідає сучасним екологічним вимогам, правилам безпеки, має стильний, яскравий дизайн. Тепер юні любителі спорту можуть не тільки скористатися стандартним спорядженням спортивного майданчика (наприклад, тренажери, гімнастичні комплекси), але й пограти в баскетбол або настільний теніс.
Любимівська школа – одна з 15 українських шкіл – переможців 2014 року конкурсу Фонду братів Кличко «Клич друзів – граймо разом!», започаткованого у партнерстві з компанією «Кока-Кола», участь в якому брало понад 1500 учасників.
Організатори проекту переконані, що завдяки подібним заходам діти з усіх куточків України отримають можливість займатися спортом та розвиватися фізично, що стане надійним фундаментом для здорового способу життя сучасного молодого покоління.
Під час урочистого відкриття майданчика слова подяки організаторам проекту за такий чудовий подарунок висловили начальник відділу освіти Каховської райдержадміністрації Віталій Грушко та директор Любимівської школи №1 Раїса Нечпал.
– Всі ми прагнемо, щоб наші діти росли здоровими, сильними і гармонійно розвивалися, хочемо, щоб кожна дитина мала можливість зробити крок до здорового способу життя безпосередньо з дитячого майданчика. І я хочу висловити подяку від імені районної державної адміністрації всім причетним до цієї події. В першу чергу компанії «Кока-Кола» та благодійному Фонду братів Кличко, які зуміли побачити, що Любимівка потребує цього, і гідна того, щоб у неї був такий майданчик» – підкреслив Віталій Вікторович.
Після офіційної частини були проведені спортивні змагання серед хлопчиків і дівчаток. Найшвидші і найспритніші отримали призи. Всі інші учасники веселих стартів теж не залишилися без нагороди. Коли ж пролунав довгоочікуваний заклик: «Грайте!», дітвора не змусила себе довго чекати, відразу ж «окупувала» майданчик. Головне – з веселим настроєм і радісним сміхом.
Власна інформація.

Дякуємо за відгук!

Pin It on Pinterest