У суботу Каховська громадська організація «Народне ополчення» розпочала нову акцію зі збору коштів на допомогу українським солдатам, що беруть участь в АТО.

У співпраці з громадським активістом О.Зікранцем та ГО «Солідарна Україна» у центрі міста розгорнувся намет з оголошенням про акцію. Крім грошей, які бажаючі каховчани могли опустити в скрині молодих волонтерів, що пройшли Каховським ринком, автостанцією та найближчими вулицями, було повідомлено про початок збору макулатури,кошти від здачі якої також будуть направлені на купівлю найнеобхіднішого для наших бійців. І якщо у наш скрутний час «зайві» гроші є не у всіх (тим паче, що протягом останніх місяців каховчане вже неодноразово жертвували кошти на ці потреби), то непотрібний папір, який зазвичай ми все одно виносимо на сміттєвик, може отримати друге життя — таким чином ми сприяємо двум шляхетним цілям: рятуємо зелені насадження нашої планети та допомогаємо захисникам України.

Макулатуру можна приносити до фото-салону «ЧіЗ» (вул.Набережна, 3). Долучилися до акції й каховські школи — уже з понеділка учні понесуть туди макулатуру, що незабаром має перетворитися на реальну допомогу нашим солдатам. Більш докладний звіт ГО «Народне ополчення» обіцяє оприлюднити по закінченні акції. А поки що — долучаймося, всі небайдужі: родини, навчальні заклади, трудові колективи.

Разом ми — велика сила!

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники