І дорослі, і малі – з тобою, Лєрочко!

Сумна звістка про хворобу Лєрочки Слівіної болем і співчуттям відгукнулася у душах багатьох каховчан і мешканців інших частин України та, навіть, зарубіжжя. Щире бажання допомогти дівчинці здолати  страшну  недугу вже  об’єднало дуже багатьох людей.

Справжньою подією став незвичайний концерт у одному з численних дворів каховських багатоповерхівок. Його ініціаторами й учасниками стали наймолодші каховчани – дітвора. Самостійно придумували сценарій, проводили репетиції, підшукували музичний супровід та «бутафорію», робили оголошення про захід серед мешканців сусідніх будинків… І ось, 10 липня, у дворі будинку №48 по вулиці Свердлова, зібралися дорослі й малі, щоб подивитися на самодіяльну дитячу творчість, а потім опустити власну копієчку в спеціальну скриню від благодійного фонду «Лепта» для Валерії Слівіної. І нехай, на перший погляд, зібрана сума виявилася невеличкою – 350 гривен (її відразу ж передали батькові дівчинки) – та народилася така задумка і пропозиція: щоб подібний захід провели у кожному каховському подвір’ї! І діти б змогли проявити свою творчість, і дорослі потішитися їхніми талантами  та урізноманітнити свій вільний час, і, головне, можна було б зібрати в десятки разів більше! Любі земляки, давайте разом візьмемо участь в  ці цікавій й зовсім нескладній формі збору коштів. Дорослі, пропонуйте малечі, і ви побачите, якою креативною й милосердною може бути наша молода паросль!

А батькам дітей, що виступали того дня, хочеться ще раз подякувати! Ви можете по праву пишатися своїми нащадками! Адже у вас .ростуть небайдужі і добрі діти!

Ирина Сошникова

родилась - г. Каховка, -.2.03.1972. Образование - высшее, Коломенский педагогический институт (Россия) - 1989-1994. Работа в "Каховській зорі" - с 2007г., редактор отдела гуманитарных вопросов.

Дякуємо за відгук!

Pin It on Pinterest