17 грудня під час засідання Ради оборони Херсонської області, розглядалося питання стосовно проведення ремонтних робіт у гуртожитку № 2 Каховського державного агротехнічного коледжу для розміщення в ньому особового складу оперативного мобільного угруповання «Полісся».

Так, голова обласної державної адміністрації Андрій Путілов відзначив, що необхідно до вирішення тиках питань підходити спільно: гроші виділяє райдержадміністрація, підприємці надають допомогу, а військові ремонтують.

Також було відзначено, що кошторис на внутрішню обробку будівлі надали на суму 1 млн 477 тис. грн, з них на матеріали 445 тис. грн. Після перевірки наданої інформації фахівцями облдержадміністрації було зроблено висновок, що будівельних матеріалів необхідно на 386 тис. грн, які вже передають підприємці, а будівельні роботи своїми силами виконають військові.

Зокрема Андрій Путілов відзначив, що така практика спільної роботи і залучення військових відпрацьована в Генічеському районі: «Так необхідно робити скрізь де треба. Необхідно економно витрачати кошти як державного бюджету, так і підприємців», — висловив переконання голова облдержадміністрації.

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в LiveJournal