Спільні дії в інтересах дітей

Продовжується робота щодо профілактики правопорушень та злочинів у нашому місті відділом у справах дітей Каховської міської ради, службою кримінальної міліції у справах дітей Каховського РВ УМВС, кримінальною виконавчою інспекцією, яким активно допомагає ГО “Ділова Каховщина”.
В рамках спільних дій 12 грудня за активної підтримки члена ГО “Ділова Каховщина” О.Бойка проведено екскурсію до Херсонського слідчого ізолятора для учнів Каховських ЗОШ № 5, 6, які складають “групу ризику”.

Про історію існування ізолятора та людей, які потрапляють до нього, розповів заступник начальника закладу підполковник внутрішньої служби Ю.Караулов. Він висловив щире побажання екскурсантам не вчиняти протиправних дій, які можуть мати негативні наслідки.

Далі діти поїхали до Миколаївського спортивного комплексу “Водолій” та мали нагоду поплавати у басейнах, отримати поради досвідчених тренерів та інструкторів, які наголошували на перевагах ведення здорового способу життя, як альтернативи негативної поведінки.

Після фізичних вправ за чашкою кави та смачними фірмовими стравами у кафе “Макдональдс” діти ділились враженнями та тими висновками, що зробили для себе з начальниками відділу у справах дітей О.Сушко, служби кримінальної міліції у справах дітей Каховського РВ УМВС С.Кобецькою, кримінальної виконавчої інспекці О.Парфененко, головою районної організації воїнів-інтернаціоналістів К.Мєшковим, та дякували за турботу члену виконавчого комітету Каховської міської ради О.Бойку.

Дякуємо за відгук!

Pin It on Pinterest