День Військово-морських Сил України – на ракетному катері “Каховка”

28-29 липня делегація каховчан побувала у м.Севастополь на підшефному ракетному катері “Каховка” та взяла участь в святкових заходах, присвячених Дню Військово-морських сил України.
Під час святкового шикування екіпажу були вручені подарункові набори “Чумак”, продукти харчування, канцелярські товари, термоси, флешки, сувенірні чашки, фотоальбоми, книги, календарі, солодощі, кавуни тощо. Всього ж з початку року моряки ракетного катера вже отримали від каховчан допомоги на 14917 грн.Від імені Каховської міської ради, міськвиконкому, міського голови О.Карасевича, молоді міста моряків вітав начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту В.Зубков. До поздоровлень приєдналися керівник ММГО “Блудні байкери”, мічман запасу О.Зікранець та директор  Каховського професійного ліцею сфери послуг М.Гончар. Спонсорами поїздки поїздки виступили Каховський міськвиконком, ПрАТ “Чумак”, ВАТ «КЗЭСО», ПП Прийма Н.І., ПП Белоброва Н.М., ПП Барбашов С.В., ПП “Овіс”, друкарня “Приват”, салон “Фото-Чіз”, ДНЗ “Каховський професійний ліцей сфери послуг” тощо. Козачата куреня “Скіф” (гімназія) підготували сувеніри для моряків “Каховки”. Під час перебування міської делегації на підшефному ракетному  катері “Каховка” відбулося офіційне підписання Плану щодо організації та надання шефської допомоги морякам на 2013 рік.
Зичимо екіпажу катера гарної служби, міцного здоров’я та бадьорості духу і з нетерпінням чекаємо на нову зустріч з нашими друзями з Севастополя!
Олена Кузьміна, головний спеціаліст відділу у справах  сім’ї, молоді та спорту.

Дякуємо за відгук!

Pin It on Pinterest