Конкурс-есе “ПАМ’ЯТЬ СЕРЦЯ”

Дорогі співгромадяни, діти та онуки ветеранів Великої Вітчизняної війни! Запрошуємо вас взяти участь у конкурсі есе “Пам’ять серця”, присвяченому відзначенню 70-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Кожен, незалежно від віку та місця проживання, може взяти участь у конкурсі.

Умови конкурсу:

  • Ваше есе має містити НАЗВУ (відмінну від назви конкурсу). Обсяг твору – до 2-х друкованих сторінок А4 14 шрифтом. Мова твору: українська або російська.
  • Для участі в конкурсі свої дані (прізвище, імя, по батькові, назву твору, ваш вік, населений пункт, в якому проживаєте) та твір ви надсилаєте двома окремими файлами на електронну адресу [email protected], дочекайтесь підтвердження, що їх отримано, або зателефонуйте за номером (05536) 4-33-36 (Базилевич Владислава Ігорівна).

Роботи приймаються до 10 травня включно. Підбиття підсумків та нагородження переможців конкурсу відбудеться 16 травня у приміщенні Каховського історичного музею. Усі твори будуть опубліковані на офіційному сайті територіальної громади міста, а твір переможця – надруковано у газеті “Каховська зоря”. Також усі учасники отримають призи та подарунки.

Відділ організаційно-кадрової роботи,
інформаційної політики та взаємодії з громадськістю Каховської міської ради.

Дякуємо за відгук!

Pin It on Pinterest