Саме цьому був присвячений цікавий прес-тур для журналістів Херсонщини, що відбувся на підприємстві у вівторок.

Як зазначив заступник генерального директора ПрАТ «Чумак» Олександр Таранішин, цьогорічний план переробки томатів складає 40 тис. тон, і, судячи з урожаїв, що збирають фермери-партнери компанії, план буде перевиконано. Незважаючи на складні економічні умови в Україні, падіння реальних доходів громадян, девальвацію гривни та зростання цін, підприємство змогло зберегти обсяги продукції, яку випускає, а за деякими категоріями навіть наростити їх.
Крім екскурсій по цеху з переробки томатів, основному виробничому цеху та новому цеху виробництва харчових продуктів, відбулися презентація новинок продукції (зокрема, дитячого кетчупу й унікального продукту «Фрузі», котрі цілком безпечно можна куштувати дітям з трьохрічного віку, та кетчупу з жовтих херсонських томатів) і прес-конференція з представниками керівництва, серед яких був й один із засновників компанії Карл Стурен.

Докладний репортаж про подію читайте у наступному номері газети.

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники