Любимівська феєрія

Гучно і барвисто відсвяткувала Любимівка День незалежності України. Селищний голова Михайло Мотрюк запросив на свято громаду, щоб відзначити день народження незалежної держави. Привітав любимівців зі знаменною подією, побажав усіх гараздів і здійснення заповітних мрій. Його підтримали почесні гості – голова райдержадміністрації Володимир Сторчак і голова районної ради Микола Крупін, а настоятель місцевого храму отець Миколай попросив Божого благословення на добрі справи. Щастя й благополуччя любимівській громаді зичили кандидати в народні депутати України Сергій Хлань і Михайло Опанащенко.
Та особливо зворушливими були вітання від найменшеньких жителів села – вихованців дитсадка «Колосок». Святковий настрій односельцям дарували учні обох Любимівських шкіл та самодіяльні артисти сільського будинку культури.
А після концерту його глядачів чекав сюрприз – вогненне шоу, яке влаштував на іншій, імпровізованій, сцені творчий колектив з Нової Каховки. Такого дійства не бачили не лише любимівці, а й жителі Каховки.
Потім вибухнув вогнями потужний, як ніколи до цього, барвистий феєрверк: його було видно і в Каховці, і в Зміївці. Сюрприз, який підготувала цього разу селищна рада, вдався – вразив і приголомшив.
Але такого свята не відбулося б без активної підтримки, яку надали громаді селища сільгоспвиробники Олег Муравицький, Ариф Мустафаєв, Юрій Пасічніченко, Анатолій Сініло, Олександр Ємельянов, Віталій Могила, Юрій Тимченко, Віктор Барабанюк, приватні підприємці Микола Федько, Михайло Худоєрко, Ольга Непроста, Олександр Терьошин, Раїса Мотрюк. Не залишилися байдужими до передсвяткових сподівань любимівців Ігор Рябков, Володимир Рожко, Мирослав Махник, Мустафа Дірік, Сергій Хлань, Ольга Телештан, Володимир Грищев. Любимівська селищна рада дякує їм за надану допомогу і, готуючись до Дня села, розраховує на подальшу взаємодію з представниками бізнесу і просто з доброзичливими людьми.
Фото Сергія УСА.

Дякуємо за відгук!

Pin It on Pinterest