З Україною в серці

Чи любить Україну та людина, яка не знає її мови, народних пісень, приказок, особливостей національного одягу? Ця любов починається зі знання надбань свого народу, відчуття приналежності до української нації з її віковічними традиціями та звичаями, що дісталися нам від минулих поколінь.
«Ми – діти твої, Україно!» – під такою назвою пройшло родинне свято у середній групі №2 дитячого садочка №7 «Джерельце».

Маленькі п’ятирічні патріоти  у віршованих рядках, мелодійних піснях, веселих народних іграх та запальних таночках довели, що  понад усе люблять свій край, знають і  бережуть його традиції, звичаї, національні  надбання  та дуже хочуть бути гідними синами і доньками своєї Батьківщини.  А співи народних пісень  у родинному колі разом з мамами  та бабусями  показали  нерозривний зв’язок поколінь, знання тієї багатющої народної спадщини, що передається із вуст у вуста,  та небайдужість  батьківського загалу до виховання у дітей національної гідності.

Адже тільки у співпраці з родиною можна досягти значних успіхів у формуванні в малечі почуття патріотичної свідомості, громадянської відповідальності, етичної культури, активної життєвої позиції.
Дякую всім батькам за щирість, небайдужість  та теплі відгуки.

Ірина КОСАРЕВА, вихователь я/с №7 «Джерельце».

Дякуємо за відгук!