Новий тренажерний зал, сучасне обладнання для кросфіту, а зовсім скоро відкриття зали для єдиноборств та навіть футбольного поля. Це не з новин великого міста, мова йтиме про село Мар’янівка Тавричанської ОТГ. Адже, на одне із тренувань завітала редакція «Каховської зорі».

Часи, коли можна було покладатися на державу та її підтримку, давно минули. Нині будь-яка справа залежить від того, хто нею займається, а також від його готовності викладатися на повну. Саме таким, повним ідей та готовим їх втілювати у життя, є фінансовий директор ТОВ «Агробізнес», депутат Каховської районної ради Данило Репілевський. Спорт – не виняток, адже Данило Едуардович неабиякий прихильник різноманітних видів спорту та здорового способу життя. Особистим прикладом доводить це вже не вперше: про його підтримку спортивного клубу «Акцент» ми вже неодноразово писали та й сам він завзято тренується та навіть встиг цього літа здобути перемогу на змаганнях із кікбоксингу. Крім цього, Данило Едуардович очолив новостворений футбольний клуб «Меліоратор».

Просторе та комфортне приміщення, повне різноманітного сучасного спортивного обладнання, — перше, що бачиш, зайшовши до тренажерного залу. За дверима юрбиться малеча, адже ще цілих 15 хвилин до початку тренування.

Сьогодні в групі близько 20 дітей із Мар’янівки, яких тренує молодий професіонал Віктор Ходій. Чекають, що із початком нового року дітей прийде значно більше і не тільки місцевих, а й з найближчих сіл.

Тут є все для комфортних тренувань: інвентар на будь-який смак та рівень підготовки, зручні роздягальні. «З наступного тижня маємо запустити зал для єдиноборств, трохи пізніше вже працюватиме спортивне кафе», — розповідає Данило Репілевський.

Тренування розпочались з кінця квітня, сформували окрім дитячої, і дорослі групи, займаються безкоштовно. Нещодавно зустрічали гостей – кікбоксерів СК «Акцент» з Каховки та Нової Каховки, які приїхали в Мар’янівку провести збори протягом 3-х днів. Певно, це вперше коли міський спортивний клуб виїжджає тренуватись до села. Чи це не найвдаліший аргумент на користь інтенсивного розвитку спорту?

Активно ведуться роботи із створення сільського стадіону, що відповідатиме всім футбольним стандартам. Зробили вже чимало: упорядкували територію, навколо висадили сотні саджанців молодих дерев, проклали підземне крапельне зрошення, на початку вересня сіятимуть газон. На наступну весну планують проводити перші футбольні матчі.
«Тренажерний зал, футбольне поле, — все це для того, щоб молодь та діти цікавились спортом, тренувались, були здоровими. Для цього, звичайно, потрібні відповідні умови, які ми і створюємо», — говорить Данило Репілевський.

Олександра Мішина.

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в LiveJournal