Творчий шлях до омріяного

Нещодавно наші юні каховчанки мали можливість взяти участь у міжнародному конкурсі в Румунії «Volare», результатом цієї життєвої сторінки стала перемога.

Починалося все із Каховської ЗОШ I-III ступенів №3. Вчитель музичного мистецтва Наталія Панова охоче займається із дітьми і долучає їх до культури та краси, адже не секрет, що жагуче бажання до сцени має ледве не кожна дитина.

А наприкінці травня їм надійшла пропозиція взяти участь у міжнародному конкурсі. Зібравши маленьку нараду, вирішили подати заявку до офіційного партнера цього конкурсу – Київського музичного проекту «Musica dal vivo – Ukraine». Зазвичай на подібні конкурси потрапляють із обласних центрів або ж столиці. Але звернули увагу і на каховчан! У червні надійшло офіційне запрошення, почалося найцікавіше: «Ми перебували в шалених емоціях, дівчата дуже хотіли поїхати за кордон, адже це певний досвід, нові знайомства, спогади на все життя. Але в нашому житті нічого так легко не відбувається.

До останнього моменту були проблеми із закордонними паспортами, і ми не знали, чи вдасться нам здійснити омріяне. Працювали, не покладаючи рук, та якби не допомога двох людей, що захотіли залишитися інкогніто, які прискорили процес виготовлення паспортів, цього всього б не сталося. Ми щиро вдячні їм.

І ось 22 серпня зранку, отримавши документи, ми вирушили в дорогу, а вже 23 серпня на нас чекало грандіозне відкриття», – ділиться враженнями керівник дівчат Наталія Панова.

У Румунії дуже тепло зустрічали українців, адже наш народ подібний до румун культурними звичаями, вони такі ж темпераментні та щирі. Дівчаток все вражало – і відкриття конкурсу на центральній площі мальовничого міста Пятра-Нямц, яке знаходиться в межах Карпатських гір, і незабутні екскурсії, і червона доріжка, і лімузин, і вечірка на даху одного із багатоповерхових будинків і багато іншого.

На гала-концерті відзначили особливий потенціал наших дівчаток й побажали не зупинятися на досягнутому.
Член журі, представник нашої країни Олег Малик у захваті від Даринки Друзяк, яка своєю внутрішньою енергетикою та щирістю вразила усіх членів журі й серце талановитого румунського композитора пана Клаудіо Бюлете.

Звання лауреата 1-го ступеня отримали Дарія Друзяк та Вікторія Ліфінцева, а наймолодша представниця від України Діана Потапова – лауреат 2-го ступеня.
Усіх дівчат запросили на конкурс «Evro Music Vision» (м. Бухарест) та нагородили сертифікатами на участь у цьому дійстві із акційним білетом у 50 євро. Відзначили подякою і їхнього керівника Панову Наталію Вікторівну.

Дівчата та викладач висловлюють щиру подяку батькам та спонсорам поїздки – Ігорю Хомінцю та Павлу Філіпчуку, які допомогли та підтримали їх.
Ця життєва сторінка залишиться приємним спогадом на все життя.
Мрійте та впевнено крокуйте до своєї мети!

Власна інформація.

Дякуємо за відгук!