Каховські поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві безхатченка

У Каховський відділ поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя, який розповів, що під час ранкової пробіжки на пустирі виявив тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Судово-медична експертиза встановила, що чоловік помер від крововтрати внаслідок ножового поранення грудної клітини. Особу загиблого було встановлено – ним виявився 40-річний безхатченко.

Працівники поліції провели комплекс оперативно-розшукових заходів та встановили особу підозрюваного. Ним виявився 28-річний чоловік без постійного місця проживання, раніше судимий за наркозлочини та крадіжки.

Як повідомив начальник сектора кримінальної поліції Каховського відділу поліції Євген Проценко, розшук підозрюваного тривав понад добу. Оперативники затримали чоловіка в одному з сіл Запорізької області, де він переховувався.

Зловмисник пояснив, що розпивав разом з потерпілим спиртні напої, потім виник конфлікт. Під час бійки раніше судимий вдарив товариша ножем. Після чого втік.

Нині зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

One thought on “Каховські поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві безхатченка

Дякуємо за відгук!