В “КЗЭСО” розповіли про нове партнерство

Як ми вже повідомляли, ПАТ «КЗЭСО» – серед п’яти приватних компаній-засновників українського «Гіперлупа». Голова правління Ярослав Микитин підписав відповідний меморандум з Мінінфраструктури та іншими партнерами. Про це йдеться на сторінці підприємства у соціальній мережі Facebook.
ПАТ «Каховський завод електрозварювального устаткування» виступив одним із стратегічних партнерів в проекті транспортних інновацій «HypeUA», в рамках якого в країні буде реалізовуватися розробка і запуск швидкісної транспортної системи Hyperloop. Меморандум про запуск зазначеного проекту був підписаний 22 лютого в Міністерстві інфраструктури України, яке і виступило ініціатором і двигуном цієї ініціативи.

Проект планується здійснювати в три етапи. Перший етап має на меті залучення експертів для отримання наукової оцінки, визначення ризиків і потенціалу та технологій, які необхідно застосувати. Другий етап – тестування проекту. Фінальний третій етап – безпосередньо промислове виробництво.
ПАТ «КЗЭСО», з його 58-річною історією роботи в галузі зварювання, спільно з Інститутом електрозварювання ім.Є.О.Патона має великий досвід розробки, впровадження обладнання і технології зварювання трубопроводів великого діаметру. Завод, володіючи технологічним і виробничим потенціалом, виступить одним з базових підприємств проекту HypeUA на всіх його етапах.
Для забезпечення максимально ефективної взаємодії, Андрій Черніков, член правління «КЗЭСО», був делегований в робочу групу при Міністерстві інфраструктури України.

У свою чергу генеральний директор Директорату державної політики у сфері цифрової інфраструктури на транспорті та послуг поштового зв’язку Олександр Озеран на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook написав: “Це надзвичайна шана – довіра Героя України Микитина Ярослава Івновича та його участь разом із Каховським заводом електрозварювального устаткування KZESO в ініціативі #HypeUA!
Світовий лідер в електрозварюванні з ринком в 100+ країн привносить нову якість в проект. Щиро вдячні!”

Дякуємо за відгук!