8 МЕДАЛЕЙ ЧЕМПІОНАТУ ЄВРОПИ ЗА НАШИМИ СПОРТСМЕНАМИ

24–29 квітня в м.Таллінн (Естонія) проходив 25-й чемпіонат Європи з таеквон-до ІТФ. Честь не тільки нашої країни, а й нашого клубу СК «Хваранг-ДО» представляли 7 спортсменів, які гідно виступили і завоювали медалі різної проби: Олександр Бронніков – «золото» в командному силовому тесті, вікова категорія 18–39 років; Олександр Плаксін «золото», особистий спаринг, до 75 кг, вікова категорія 16–17 років і «срібло» в командному спарингу;

Єлизавета Мельникова – завоювала цілий комплект медалей: «золото», в командному спарингу, «срібло» в особистому спарингу до 55 кг, 14–15 років і «бронза» в особистому виступі по спеціальній техніці; Софія Папідзе – «бронза» у вазі до 45 кг, 11–13 років; Аліна Немерець – «срібло», призерка у вазі «+ 55кг», 11–13 років.

«Хочеться також відзначити Дарину Харечко, яка програла в другому бою спортсменці з Болгарії та Олександра Бедимского, який програв в один бал в додатковому раунді спортсмену з Естонії. Хлопці, я в вас вірю і знаю, що ви сильні як тілом так і духом, прошу лише про одне – не опускати рук і йти тільки вперед з високо піднятою головою», - зазначила тренер команди Мадонна Миколаївна.

Спортсменів тренували і готували: Олександр Бронніков, майстер спорту України; Мадонна Баранова, заслужений майстер спорту України; Віктор Слюсар, заслужений тренер України, а так само президент федерації і клубу СК «Хваранг-ДО».

Власна інформація.

Дякуємо за відгук!